Ziraat Bankası'ndan Yatırılan Para Askıda Kaldı!

05 Mart 2025 01:36

Bir saat önce siteye Ziraat Bankası'ndan 800 TL yatırım yaptım. Normalde hesaba hemen düşer ama yarım saat beklememe rağmen siteye para gelmedi. Canlı destek hattıyla iletişime geçtiğimde dekont ve mail adresi istedi. Hepsini gönderdim, sonuçta dalga geçer gibi bana 'İşleminiz askıda kalmıştır, efendim' diyorlar. Güvenimi kırdınız.

Emrah sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

18 Aralık 2023 15:20
"İnisiyatif kullanıp iade yaptılar çok teşekkür ederim sağ olsunlar kesinlikle güvenilir bir site"
Doğukan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Doğukan
26 Şubat 2024 07:18
"İademi aldım yasal süreç konusunda da bilgilendirme yaptılar zaten çok çok çok teşekkür ediyorum fazlasıyla ilgili ve sorumluluk sahibi bir site"
Alican sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Alican
15 Kasım 2023 06:29
Mutlu sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

19 Şubat 2024 10:39
"Hızlı bir şekilde yardımcı oldular ve çözdüler problemi teşekkür ederim hemen iadem yapıldı sorun kalmadı fazlasıyla ilgililer teşekkür ediyorum"
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Tlcasino Havuz Sistemi Mağduriyeti Ve Destek Hattı Sorunu

19 Mart 2025 07:38