Tisaş Zig 14 Mermi Sıkıştırıyor Namlu Paslanıyor

İbrahim
13 Aralık 2023 20:26

Tisaş Zig 14 silahımda maksimum 6 kutu civarı atış yapıldı. Namluda paslanma meydana geliyor. Ayrıca bakım yapılmış olmasına rağmen, diğer herkesin yaşadığı gibi MKE fişeği de dahil olmak üzere tüm markalardaki boş kovanları atamama ve dolu fişeği sıkıştırma sorunu yaşanıyor. Tisaş'ı aradığımda, 'Bakım yapmamışsındır.' gibi yanıtlar aldım. Trabzon'daki fabrikaya getirmemi ya da bir arkadaşım aracılığıyla göndermemi öneriyorlar. Halkın içinde atış yaparken iki mermi ateşledikten sonra üçüncüsü sıkıştı ve bu durum karşısında çok rahatsız oldum. Silahtan soğudum ve Tisaş'tan bir çözüm bekliyorum.

27 Ağustos 2024 10:37 (Şikayetten 8 ay sonra)

Sayın İbrahim E. Sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizde müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlamıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla.

Ayhan
Ayhan

Muhtar bir arkadaşta var, en az 2 bin mermi atmıştır. Hala sorun yok silahta. Tavsiyesi üzerine bende aldım. Bir sorun yok yaklaşık 100 mermi attım. Sizdeki bu sorunlar nedir anlamadım.

Dizman
Dizman

O kadar hatalı Silah arasında senin ki Şansa iyi çıkmıştir. Zig 14 sport modellerinde büyük hata var. Çözülebilir olduğunu sanmıyorum. 2 deda gönderdim. Oldu diye video atıldı. Parça değişti. Gelince aldım baktım güzel. Kutusuna koydum temizledim Cam gibi. Sonra Atayım dedim Poligonda bayağı oldu. Hata verdi. Mermidir yaydır dedim. Attım dolaba temizleyip. İki gün evvel Köyde uygun bir yerde deneyelim Ülke şartları Zaten pahalı. Yeni 1000 adet İstihak aldım. Maalesef olası Aynı hatayı yaptı. Kovanı bıraktı Sırf bu yüzden 5 bin liralık mermi yaktım Not. Fabrikanın Bizatihi Tüm sport modellerini Toplaması Gerekir. Bu konuda Kamu oyuna Emniyete yetkili mercilere bilgi vererek hatalı silahları ister geri iade ister farklı modelle değişim şartı ön görüsü ile çağrı yapması, tisaş Silah sanayisinin Yararına Ve Hayrına olacaktır.

TİSAŞ Namlu İçi Paslanma

11 Kasım 2023 15:26

Tisaş Zig 14: Boş Kovan Tahliye Sorunu

08 Şubat 2025 12:22
Tisaş Zig 14: Boş Kovan Tahliye Sorunu
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Tisaş Zig 14 Inox Silahında Sürekli Boş Kovan Sorunu

Doğan