Ayşe
01 Aralık 2023 08:14

30 Ekim 2023 tarihinde aldığım sipariş kapsamında verdiğim çok amaçlı mutfak dolabının ikinci taksitini ödediğim halde, 1 Aralık itibarıyla hala evime teslimat yapılmadı. Tiamo markalı ürünü hem A101 yetkili müşteri temsilcisine hem de Horoz Lojistik şirketiyle defalarca görüşme yapmama rağmen, gönderici firma yetkililerinin çözüme kavuşturduklarını söylemelerine karşın hala ne dolabım geldi ne de firmadan bir çözüm için caba gördüm. Bu durum, A101 ve Horoz Lojistik kurumlarının güvenilirliğini sorgulatmakta, hatta bu firmanın bize maddi ve manevi zararlar verdiğini göstermekte. Buradaki şikayetlere bakılırsa, insanlardan aldığı parayı kullanıp ürün iptali gerçekleştiriyor ve adı geçen kurumlar da buna aracı oluyor. Ben, dolabımın teslim edilmesini ve mağduriyetimin kısa sürede çözülmesini talep ediyorum. Sayın yetkili, lütfen bu konuya bir an önce el atın. Sipariş numaram: 1432684223854529. İletişim için mail adresimle iletişime geçebilirsiniz.

01 Aralık 2023 16:14 (Şikayetten 8 saat sonra)

Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla

Hilal
15 Temmuz 2024 13:53

Ceren
29 Kasım 2023 10:02
A101 45 Gündür Teslim Edilmeyen Tiamob Çok Amaçlı Dolap
A101 45 Gündür Teslim Edilmeyen Tiamob Çok Amaçlı Dolap

Gülçin
04 Ekim 2023 17:58
Tiamob A101 Siparişimde Teslimat Sorunu Yaşıyorum!
Tiamob A101 Siparişimde Teslimat Sorunu Yaşıyorum!
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
26 Kasım 2023 14:57
Kevser sonuçtan çok memnun

Kevser
27 Kasım 2023 12:05
"Mağduriyetim giderildi. Sorun aslında kargonun işbilmezliğinden kaynaklı bir sorunmuş. Firma ile ilgili değilmiş. Bizzat ilgilenen Timur Bey'e teşekkür ederim."