Kevser sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 11:18

Telegram'da bıst 100 Analiz adında bir gruba paramı değerlendirmek için üye oldum. Grubu sadece bilgi amaçlı kullanıyordum ancak kâr dekontları paylaşımları artınca grup yöneticisi L***** O***** iletişime geçtim. Günlük kur bazlı kazanç vaat etti. Tüm hesap yönetimi ona aitti. İşlemleri T*** Investment adlı yatırım şirketinden yapıyorlardı. Oradan da iletişime geçtiler ve referans olduklarını söylediler. Sonra devreye H**** U*** girdi ve hesabımı iyice mahvetti. 2 ay içinde 41.000 dolar para yatırdım. Çünkü her seferinde hesap eksiye gitti ve ben banka kredisiyle hesabımı kurtarmaya çalıştım. Firmayı gerçek bir forex şirketi sandım. 2 ay içerisinde parayı sıfırladılar ve hiçbir şekilde arkasında durmadılar.
Sistem ve düzen bu şekilde. Dikkatli davranın paranızı vermeyin. Bunlar en az 20-25 kisi. Bir ekip ve paranıza kasıtları var. Asla gerçek bir forex şirketi değil. Firmayı Savcılığa şikayet ettim. Siz de edin. Beni bu yüzden her yerden engellediler.

14 Ekim 2024 01:02

Telegram WhatsApp ve diğer tüm sosyal medya platformunda yatırımın vaadi veren tüm gruplardan itinayla uzak dur un. Benzer sistemde çakma isimli brokerlar, çakma firmalar, sanal ofisler kurup, mobbing tüm paranızı çok kısa zamanda sıfırlı y orl ar.

26 Eylül 2024 00:16

2 gün erişim engelinden sonra baktığımda yine firmanın aktif olarak faaliyette olduğunu gördüm. Bu gibi firmaların telegram WhatsApp gruplarında bu kadar kolay dol an di ri ci lik, bu kadar kolay kişileri kandırmacasına izin nasıl veriyorlar anlam veremiyorum. Şirketin kayıtlarını araştırdıklarında zaten tüm kanıtlar ortada iken, onlarca şikayet varken, ayrıca kendilerine bağlı değilken, bu gibi firmaların yaptıkları yasal değilken nasıl erişim engelini açabiliyorlar? Nasıl oluyor da kanun olarak suç iken SPK bunu engelleyemiyor ya da başka devlet kurumu. Zararlarımızı kim karşılayacak? Bu isi Savcılığa devretmeden önce kendileri neden hakkıyla islerini yapamıyor.

22 Ekim 2024 17:40

Bankadan çektiğim krediler nedeniyle firma beni çok zor durumda bıraktı ve asla geri ödeme yapmadı. Birkaç gün ödeme tazminiyle ilgili oyalayıp, sonrasında geri dönüş yapmamışlardır. Banka kredileri ve faizleri, ana paramla birlikte 60bin dolara yakındır. Para iademi istiyorum.

27 Mart 2025 21:58

Forex yatırımı yaptığımı zannettiğim Thomson İnvestment firmasına 41.000 dolar paramı kaptırdım. Yurt dışı forex firmasının birebir ismini kullanıyorlar. Hesapları ve grupları olan Telegram'dan yönetiyorlar. İsimler çakma, firma çalışanları çakma. Aynı ekip farklı firmaları açıp kapatıyorlar. Telegram grupları ve o grupta olan kişiler beraber insanları yanıltıp para yatırttırıyorlar, sonra ise çekemiyorsun paranı. Paranı kurtarmak içinde panikle hata üstüne hata yapıyorsun ve bir bakıyorsun ki borç bata gin da sin, üstelik tüm paranı da si f i r lam is l ar. Yazılımı kendileri yönetiyorlar. Thomson İnvestment İzmir, Diyarbakir, Batman, Bodrum, Urfa, İstanbul her yerde benzer isimli firma kurmuşlar.

30 Nisan 2025 14:07

🔵 Sosyal medya reklamlarıyla insanlar forex piyasalarına yönlendiriliyor. Yabancı piyasa forex danışmanlık firması adı altında yasa dışı faaliyetler en üst seviyede. 🔵 Thomson Investment bunlardan sadece biridir. Bu forex yapısının mağdurlarından biriyim. Onlarca mağduru vardır, bir tanesi de benim! Paramı çeşitli yöntemlerle kaybettim. Sistemden çıkacağımı söylediğimde, artıda olan bakiyemi sistemden çıkmamam için bir hafta içinde eksi bakiyelere düşürüp sıfırladılar. Ve hala aynı şekilde faaliyet göstermeye devam etmektedirler. 🔵 İşsiz, güçsüz, en ücra köylerden bile insanları yanıltıp IBAN’larını kiralayarak paravan şirketler kurup para transferi yapıyorlar. Parayı kripto hesaplarına aktararak soğuk cüzdanda izini kaybettiriyorlar. 🔵 Takas İstanbul, Amiral Yatırım, Euro Menkul olarak yeni isimleriyle yine aynı yöntemlerle faaliyetlerine devam ediyorlar. 🔵 Artık bu durumun tescillendiği ortadadır. 🔵 Thomson Investment, Takas İstanbul, Amiral Yatırım, Euro Menkul hakkında şikayetçiyim. 🔵 Öncesinde Nka Menkul, Enka Global, Aramco, Myinvest Global, Türev, Alpha Blue, Meksa, Mondi Global, Al-Sat Yatırım, Finnet Yatırım isimleriyle de faaliyet göstermişlerdir. 🔵 Hesap yönetimi, ıb yönetimi, kurum çalışanı yönetimi gibi çeşitli adlar altında, hepsi bir düzeneğin parçası olarak hareket ediyorlar. Amaçları önce kısa vadede kâr gösterip daha büyük yatırım yapmanızı sağlamak. 🔵 Kendilerini kurum olarak tanıtan bu forex yapıları, aynı kurum adı altında farklı IBAN numaraları, farklı ticaret sicil isimleri, farklı firma sahibi olarak gösterdikleri yöntemlerle yatırım yaptıklarını düşünen kişilerin paralarını kaybetmelerine neden oluyorlar. ❗❗ Matchtrader altyapısını kullanıyorlar. ❗❗

Yorumlar (6)

Ferhat
Ferhat

Bende aynı mağduriyeti yaşadım. Daha fazla kar vaadi ile sahte trivetrader internet adresinden üyelik yaptırdılar. Sonrasında sisteme giriş yaptırıyorlar. Böyle söyle daha fazla kar elde etme vaadiyle sürekli hesaba para ekletiyorlar. Takas bank adına kayıtlı ıban attıklarını söyleyerek çakma şirkete para istiyorlar. Bende mağdurum emniyete suç duyurusunda bulundum. Olan oldu giden gitti artık. Bu saatten sonra ne yapabilirim. Aynı mağduriyet başına gelen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Elimde ıban bilgileri telefon numaraları hepsi mevcut.

Kevser

Dosyanızı takip edin. Paravanlarina ulaşın.

Çilem
Çilem

Kevser hanim. Süreç hakkında detaylı görüseblr miyiz. Aynı mağduriyeti yaşadım.

Kevser

Siz daha önce sorunum çözüldü diye firmaya teşekkür etmiştiniz diye hatırlıyorum. [email protected] bana ulaşabilirsiniz

Kevser Hanım bende Telegram'da böyle gruplar görüyorum... Birkaç tanesini ismini yazarmıınız

Yaşar
Yaşar

Borsa Hedef, Borsa vadisi...

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2025 08:14
Yatırım Vaadiyle Gelen Büyük Hayal Kırıklığı
Celal sonuçtan hiç memnun değil

Türev Menkul Değerler Lisanssız Kurumda Hesabım Bloke Edildi, Paramı Çekemedim

09 Temmuz 2025 22:39
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Prestige Invest Finance Hakkımı Kimden Alacağım?

25 Temmuz 2023 12:42