Faruk sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 18:27

Theholztr adlı Instagram da satış yapan İzmir de imalat yapan ek orman ürünleri adlı şirkette 70 gün önce ödemesini yapıp sipariş ettiğim 4 parça ahşap ürünleri ancak 5 kere dükkanlarına gidip her gittiğim de başka bir konuşmayla beni her seferinde söz verip gönderdiler. Sonunda 3 nü kurtarabildim. Masa aldım ilk olarak bir ayak uzun, bir ayak kısa çıktı gidip değiştirdim kendim onları kısaca geçiyorum artık. İzmir de yaşamam avantaj oldu tabi. Son parçayı 45 gün beklememe rağmen imalatta deyip işin sonunda onunda olmadığı ortaya çıktı. 15 gündür para iadesi edeceklerini söylediler fakat 5000 TL lik alacağım kaldı maalesef. Son mesajıma cevap bile vermediler. Her aradığımda tamam efendim diyen bir ekip, komple o kadar alışmışlar ki sallamayı insanları benim de hatam var tabi kurumsal bir yerden almayıp ucuz olması cazip geldi. İşte ama kesinlikle sipariş geçmeyin parayı önden alıp böyle insanları mağdur bırakıyorlar. Ben yasal yollardan almayı deneyeceğim sonuna kadar.

profile profile profile

Abdullah

Aynı zamanlar bende 22 eylülde almıştım ama gelecek telefona bakmamazlıkta yapmıyorlar hep olumlu hep olumlu ama çözülen bir iş yok

Abdullah

Adres bilgisi paylaşırmısınız bende maalesef oyalanıyorum

Faruk
Faruk

Sahilevleri Mah yonca sokak no:1 Narlıdere-İzmir bu showroom adresleri. Telefon yazarsanız buraya size imalat adreslerinin konumunu atarım beyefendi. Ben 12 Eylül de gönderdim para Hala iade edecekler

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

The Holz.tr Teslim Edilmeyen Masa Ve Sürekli Ertelenen Bahaneler

17 Aralık 2024 13:36
The Holz.tr Teslim Edilmeyen Masa Ve Sürekli Ertelenen Bahaneler
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 08:45
Theholztr Sehpa Sorunu!