Terapi Veteriner Kliniği'nden Şikayetçiyim

26 Ağustos 2023 10:32

Adana'da yaşıyoruz. Kedim hamileydi doğuma çok az kalmıştı doğurmak üzereydi akşam saatleri saat 11.30-12 gibi kedimin özel bölgesinden kan geldiğini gördüm. Apar topar veteriner aradık sonunda bulduk Terapi Veteriner Kliniği Adana'da muayeneye aldılar kızımızı ve bize her şey çok normal bir sıkıntı yok doğumu başlamış dedi biraz rahatlamıştık eve getirdik. Yavrumuzu kanaması durmuştu çok hafif kanama vardı doğum başladı dedi. Bize bizde doğum yapacak sanıyoruz sabaha kadar başında durduk ama doğum falan olmadı sabah 6'da tekrar aynı yeri aradık kanamanın devam ettiğini ve hala doğumun olmadığını söyledik bize tekrardan aynı şeyi söyledi. Normal olduğunu artık yavrumuzun dayanacak gücü kalmadığını fark ettirmeden sürekli uzamıyor yemek yemiyor su içmiyordu sessiz sessiz uzanıyordu dayanamadık başka bir veterinere götürdük ve apar topar ameliyata alındı 5 dakika sonra yavrumuz öldü evet öldü yavrumuzun ölümünden sorumlu klinik Adana'da Terapi Veteriner Kliniği'dir bize bunları yaşatan hekim ise ** adında hekimdir hakkımızı helal etmiyoruz.

Terapi Veteriner Kliniği'nin Sorumsuzluğu

26 Ağustos 2023 01:52
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kedimin Ve Yavrularının Ölümüne Yol Açan İhmalkar Klinik Deneyimi

29 Nisan 2025 16:00
Kedimin Ve Yavrularının Ölümüne Yol Açan İhmalkar Klinik Deneyimi
Senanur sonuçtan hiç memnun değil

Mario Veteriner Kliniği Veteriner Kliniğinde Yaşanan Sorunlar

13 Haziran 2024 20:37