Temu TR Güvenilir Mi Alışveriş Yapan Var Mı

Elif
Elif
11 Haziran 2024 23:272.155.423

Merhaba bu Temu sayfasından alan arkadaşlar yazabilir mi? Gerçekten ürünler geliyor mu? Ve kapıda ayrı bir ücret ödemiyoruz değil mi site güvenilir mi? Fiyatlar aşırı uygun lütfen yazarsanız çok sevinirim. Bir de T.C. istiyorlar ama sıkıntı olur mu? Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Yorumlar(548)

8 Şubat 10:45

Eskiden cinden gelirken iyiydi hemen bizim uckagatcilar önce yerel depo adında bir açılış yaptı sonra uygulamada cinden geliş kapatıldı sadece yerel depo oda bizim insanimiz belli kalitesiz çakma ürünler ve Fiat'ı pahalı özensiz paket cinden gelirken çakma ama kaliteli ürünlerdi fiatida %60 vergiye rağmen uygundu yerel depoda yanından bile geçme derim

Bay
Bay
17 Ocak 03:28

Temu Burada şikayetlere cevap vermeye başlamış. Güzel bir gelişme. Ülkemizde müşteri bildirimlerine de önem vermesi. Darısı Trendyolların N11 lerin başına.

Ali
Ali
7 Aralık 2025 22:01

Onaylamadığım halde iki ürünü kargo teslim etti. Bir araştırma yaptım ki 1.155,33₺ ödemeyi, eşim adına olan kayıtlı kredi kartından otomatik çekilmiş. 3 Aralık 2025 tarihinde iade ettim ama 4 Aralıkta 722,08₺ olarak 433,25₺ eksik ödeme iadesi yapıldı. Temu hiç güvenilir olmadığını gösterdi.

Asuman
Asuman
Şikayeti Çözüldü
19 Kasım 2025 11:59

Ben 2 yıl önce keşfettim temu'yu şöyle özetleyebilirim bizdeki sitelerden kat kat daha iyi temu. Hem kalite hem milyonlarca çeşit hem güvenilir hem hızlı (taa Çin'den geliyor sonuçta) Ama çok ucuz olan ürünler çok kalitesiz gerçekten En iyisi kendiniz deneyin bir şey kaybetmezsiniz.

Adalet
Adalet
20 Ekim 2025 14:34

Temmuz ayında siparişler verdim. 2 gün içinde iptal edip yeni ürünler sipariş ettim. Yakında yatacak bankaya paran dediler ekim ayı oldu hala yatmadı. Şimdi de mesajlar yazıyorum dalga geçer gibi teşekkür yazıp duruyorlar. Kredi kartımdan paralar kesildi ödedim. Ama gelen yok gittim bankaya yatırmamışlar diyor.

Salih
Salih
29 Eylül 2025 16:49

Temudan alınan eşyalar geliyor fakat fotoğraftaki 10 üzerinden 10 gelen malzeme 10 üzerinden 2 yan gelen malzeme çok adi ve kullanılmıyor 5000 TL diğerinde malzeme aldım hepsi çöp beşkuruş etmez bir daha internetten hiçbir şey almayacağım

31 Mayıs 2025 22:33

Ürünler Çin malı ve Çinliler Uygur türklerini katlediyorlar...

Servet
Servet
30 Mayıs 2025 02:20

Aslında temuyu ilk defa 2025 tarihinde kullandım ve İsveç'te yaşadığım için genelde ilk teslimat süresi bayağı uzundu ve bir noktadan sonra gelmeyeceğinden korktum. İade konusunda gerçekten bir sorun yoktu. İlk siparişimde 10 ürün almıştım ve bu yaklaşık 2300 Sek ve Türk parasıyla 8 bin ya da 10 bin tl olabilir ve 5 ürünü beğenmedim ve temu'ya etmek için en yakın ten yakın nakliye merkezine gidip kargolattım ve cine gönderdim ve bunu yaptığım gün 5 ürünün iadesini anında geri aldım. Burada insanların yaşadığı deneyimler ya biraz abartı ya da bilmiyorum. En azından diğer sitelere göre temu en iyi geri iade ve destek ekiplerine sahiptir. Ancak sipariş ederken alt sınır var. Belkide Türkiye'de yaşadığınız için iade parasının size ulaşması zor olabiliyor. Genelde hesaba ulaşması 1 ile 3 iş günü olabiliyor ya da Avrupa yasalarından dolayı anında iadenizi kabul ediyorlardır

Özlem
Özlem
26 Mayıs 2025 11:41

Çok aşırı kaliteli değil orta kalite teslimat hızlı ve güvenilir.

Merve
Merve
26 Mayıs 2025 09:36

Ben yaptım birkaç kereden fazla güvenilir.

Mine
Mine
17 Mayıs 2025 03:25

Enteresan, kullanıșlı ūrűnleri var. Ama ūrűnler Çin'den geliyor ve yabancı mal olduğu için kesilen vergi çok yūksek. Tüm ucuzluk avantajı kayboluyor.

Samuray
Samuray
30 Nisan 2025 23:58

Güvenli fakat çok kaliteli değil

Nurgül
Nurgül
29 Nisan 2025 14:09

Merhaba çok uzun süredir Temu dan alışveriş yapıyorum. Fiyatlar ülkemizdeki ürünlere göre (vergi dahil %60 kadar ) daha uygun. Son zamanlarda alışveriş limitini düşürmelerine rağmen yine de çok uyguna ürünler alınabiliyor. Kargo süresi çok uzun olmuyor. İadeler sıkıntısız ve ücretsiz. Ürün çeşitliği de cabası. Ben kendi adıma oldukça memnunum. Hiçbir sıkıntı çekmedim.

Yıldız
Yıldız
28 Nisan 2025 23:18

Temu dan alışveriş yaptım, iç çamaşırı ve üstlü mayo aldım. Firma çabuk gönderiyor, fakat ürünler kalitesiz.

İsmail
İsmail
25 Nisan 2025 03:55

Temu'da ürün aldım. Aras Kargo dağıtıcısı evde olmama rağmen evime uğramayıp ürünü iade ettiğimi bildirmiş. Temu paramı iade etmek istedi. Ben ürünlerimi istiyorum dedim ama Aras Kargo ile gönderilmesini istemiyorum dedim. Ve ürünlerim tekrar kapıma kadar MNG Kargo ile gönderildi. Tüm ürünler istediğim gibi aynı ürünler Amazon'dan 1000 TL daha ucuza aldım (üstelik Prime üyesiyim)

Ergin
Ergin
22 Nisan 2025 14:40

Fiyatlar bazı ürünlerde uygun fakat hediye indirim ücretsiz Çark çevirme gibi uygulamaları iyi değil kaptırma kendini benden tavsiye sonuçta seni daha fazla alışverişe yönlendiriyor ve ücretsiz gibi aldığın ürünler bir bakmışsın gümrük vergisiyle ücretliye dönmüş bir de 24 saat geçmeden iptal ettiğin ürünlerin iade parası 20/25 gün içinde tekrar hesabına yatacak deniyor bence iyi niyet yok ve bence mantıklı bir mağaza değil.

Ekrem
Ekrem
11 Nisan 2025 17:05

Gönül rahatlığıyla ala bilirsin ben 2 senedir alışveriş yaparım hiçbir sıkıntı olmadı sadece vergisi biraz fazla

Gülay
Gülay
9 Nisan 2025 16:37

Görümcem ondan alışveriş yapmış ürünü 0 TL olarak gösteriyor fakat sonradan onun 2 katı kadar vergi alıyorlarmış ben temuyu önermiyorum onun yerine Trendyol kullanabilirsin

Ahmet
Ahmet
8 Nisan 2025 16:54

Benim 4. Alışverişim ürünler zamanında ve sağlam geliyor beğenmediğin ürünü iade ediyor ve ürün sende kalıyor paranda 3 gün içinde hesabına yatıyor ürünlerde de sıkıntı yok yalnız alırken ürünlerin anlatımını iyi okumanız gerekiyor

Yaşar
Yaşar
7 Nisan 2025 21:12

Bana kalırsa gönderileri doğru yapıyorlar fakat iade konusunda veya iptal konusunda aynı şeyi diyemeyeceğim bu ikisi çok kötü ayrıca bir soru yeri yok ki ürün hakkında soru sorup doğru seçim yapabilmek için müşteri hizmetleri telefonu yok olsa da açan yok bana sorarsanız Türkiye'den alışveriş yapmak daha mantıklı ürünü sorunsuz iade edebiliyorsunuz para iadesi de yüzde yüz temu dan yanlış alışveriş demek maf oldun demek

Mert
Mert
2 Nisan 2025 19:46

Ben temu kullanıyorum herhangi bir sorun olmuyor ama küçük yazıları iyi okuyun tavsiye ederim

Gülfer
Gülfer
26 Mart 2025 20:05

Kartından otomatik satış ücreti çekiyorlar iadesini de yapmıyorlar, durmadan tarih atıp biz bankaya gönderdik onarın süreçleri uzun deyip banka adına yalan söyleyip ve sizinle dalga geçer gibi hep aynı konuşuyorlar

Hatice
Hatice
26 Mart 2025 09:23

Merhaba bende temudan alışveriş yapıyorum bütün ürünlerim geldi sıkıntı yaşamadım çevremde de çok alışveriş yapan arkadaşlarım var hiç şikayetçi olan yok. Kapıda ekstra bir ücret ödemiyorsunuz zaten siparişiniz ödemesini yapacağınız aşamada ürün fiyatlarına ek olarak vergi ücretini de ekleyip o şekilde ödüyorsunuz. Şahsi fikrim fiyatlar çok uygun evet ama vergi dahil olunca fiyat yükseliyor. TR'deki fiyatlarla karşılaştırarak sipariş vermenizi tavsiye ederim

Yasir
Yasir
25 Mart 2025 18:11

Güvenilir değil, iade ücretlerini hesabınıza iade etmiyorlar, 1 aydır ücretimi karta iade etmediler. Yanlış bir ürün sipariş verdin diyelim, geri vermeme olayı %50, 3 marttaki iademi karta iade etmediler halen.

Sevim
Sevim
24 Mart 2025 12:18

Mhb ben temudan defalarca kez alışveriş yaptım ve yapmaya da devam ediyorum hiçbir sorun yaşamadım. T. C. Veya diğer bilgiler ile ilgili bana yansıyan sorun olmadı

Temu Alışveriş Güvenilirliği Ve Ürün Kalitesi Hakkında Endişeler

Ürün Kalitesi Ve Beklenti Uyumsuzluğu

Derviş
Derviş
1 Kasım 2024 13:1378.939

Merhaba bu temu sayfasından alan arkadaşlar yazabilir mi? Gerçekten ürünler...

1 Destek2 Yorum

Temu İndirim Hakkım Çöpe Gitti, + %60 Vergi! Yuhh

Abdullah
Abdullah
22 Eylül 2024 13:32117.731

Merhaba bu temu sayfasından alan arkadaşlar yazabilir mi? Gerçekten ürünler geliyor mu? Ve kapıda ayrı bir ücret ödemiyo...

2 Destek11 Yorum

Tümünü Gör
Temu Parama El Koydu, 9 Aydır Param Ödemiyor

Temu Parama El Koydu,9 Aydır Param Ödemiyor

Zübeyde
Temu Sıfırlandı Hesabım Giriş Sağlayamıyorum

Temu SıfırlandıHesabım Giriş Sağlayamıyorum

Bahar
Temu Tüm Sayfa Yerel Depodan İbaret!

Temu Tüm Sayfa YerelDepodan İbaret!

Sinem
Temu Özür Hediyesi Emeğimi Karşılığı

Temu Özür HediyesiEmeğimi Karşılığı

Ezgi
Temu İtiraz – Ayıplı Ve Kusurlu Ürün Nedeniyle (Çalışmayan Ürün)

Temu İtiraz – AyıplıVe Kusurlu Ürün Nedeniyle (Çalışmayan Ürün)

Erol
Temu Lekeli Ürün Gönderdi