Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 22:16

09.04.2024 tarihinde Tempobet hesabıma havale yoluyla para yatırdım fakat alt yatırım limitine dikkat etmedim. İki ayrı işlemde toplamda 50 bin TL yatırdım. Daha sonra, müşteri hizmetleri tek seferde 50 bin TL yatırmam gerektiğini belirtti. Bu durumu düzeltmek için borç alarak 50 bin TL daha yatırdım ve bakiyem 100 bin TL oldu. Ancak, riskli grup olarak değerlendirildim ve paranın iade edileceği söylendi. İade işlemi için alt havale sınırının 150 bin TL olması gerektiği belirtildi. Bu sebeple 50 bin TL daha yatırarak bakiyemi 150 bin TL'ye tamamladım. Türkiye'de bulunduğum için iade işleminde yüzde 56 vergi kesintisi yapılacağı ve 84 bin TL daha ödemem gerektiği söylendi. Bu süreçte büyük bir maddi kayba uğradım. Yaşanan bu durum karşısında mağduriyetimin giderilmesini ve paramın iadesini talep ediyorum.

Serhat
Serhat

Dostum çok üzülerek söylüyorum ki geçmiş olsun. Tempobet böyle bir şey yapmaz. Tempobet in canlı desteği bu şekilde değil. Vallahi adamları değilim ama hiç sorun yaşamadım. Telegram gruplarından gerçek siteye ulaşabilirsiniz. Çok geçmiş olsun

Selim
Selim

Birader hangi sitesinden oynadın Tempobet klonlu siteleri var klonlu siteye yatırdıysan geçmiş olsun o parayı unut normal Tempobet sitesi parayı yatırıyor

Kardeşim çok zor duruma düştüm bildiğin gibi değil bunlar beni mahvetti

Tempobet'te Geri İade Edilmeyen Paralar!

Pınar
29 Mart 2025 19:46