Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 17:04

Tema İstanbul 2'de tavanlar çöküyor! Ölümle burun buruna oturacağınız bir site yapmışlar, Artaş ve Mesa'ya teşekkür ederiz! Şu ana kadar 180'e yakın dairede çökme yaşanmış, çöktükçe yaptığını söyleyen şımarık bir yönetim var! Zarar gören tüm eşyaları alacaklarını söylediler ama almıyorlar, ufak tefek kırılan ürünleri alıyorlar, büyük eşyaları tadilat yaptırıyorlar! Bunlar şaşırmış durumdalar, fiziksel olarak çizikler içinde olan ürünü o şekilde kullanın. Hiçbir şey yapamayız diyorlar. Genel müdürleri de aynı, çalışanları da, çok amatörler. Sanki ürünleri biz çizdik, kırdık gibi davranıyorlar, evi başımıza yıktılar, hâlâ 5-10 bin liralık eşyaların pazarlığını yapıyorlar, ucuz olan eşyaları alıyorlar. Pahalı olanları öyle kullanın, olacak iş değil! Evi 15 gün tadilat için bıraktık, evde sigara içilmiyor, alerjik çocuk var dedik, eve döndük. Çöp kovası izmarit dolu, ev pislik içinde, işçiler buzdolabını açıp çocuğun çikolatalarını yemişler, sodaları içmişler, bardakları da buzdolabına bırakmışlar, işçisi de aynı genel müdürü de, Artaş Mesa nasıl bunları çalıştırıyor bünyesinde, büyük bir sorun var!
Evler nasıl bu şekilde teslim edilebiliyor, bunları denetleyen kimse yok mu? 20 milyonluk evlerde tavan çöküyor, çoğu ev su almış durumda, rutubetten geçilmiyor, evler yosunlanmış, problem hiç bitmiyor, sitenin ismini Tema İstanbul 2 yerine "Sorun İstanbul 2" olarak değiştirmeliler. Zarar gören eşyalarımız için hakkımızı sonuna kadar savunacağız. Tema 2'de her canlı tavan çökmesini yaşayacaktır, umarız bir cana gelmez!

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2025 12:47
Tema İstanbul Seramik Sorunları Ve İlgisiz Hizmet
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Tema İstanbul - 2 De Sorunlar Azalmıyor, Artıyor.

01 Ağustos 2024 20:50

16 Ekim 2023 23:55
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Tema İstanbul 2 Projesinde Yaşanan Çözümsüz Sorunlar

02 Ekim 2024 15:20