Hamdi sonuçtan memnun

25 Ağustos 2023 11:00
Hamdi'nin Teşekkür Mesajı
“Ok, güzel göndermişsiniz ama bundan benim niye Haberim yok? Sipariş yolda Benim aramalarım cevapsız açmıyorsunuz İnternet sayfamdan hala hazırlanıyor yazmakta Ve ben endişe etmeyeyim öylemi Yinede korktuğumu yaşatmadığınız için çok teşekkürler ediyorum, Biraz hassasiyet çok şey kazandırır firmanıza benden söylemesi”

Telfence firmasından 15 Ağustos (10 gün önce) sipariş no 18058 ödemeyi yaptık. Sözde 7 günden önce gönderecekleri, göndermiyorlar. Bir kere telefona çıktılar. Yarın gönderiyoruz diye aradan 4 gün daha geçti. Bu tip yalan dolan dolaplarını iyi bilirim. Telfence oyalıyor, göndermiyor. Ben de nasıl netice alacağımı biliyorum, daha önce başka firmalarla da uğraştım çünkü.

Buradan çok çok yazmaya devam edeceğim ve de yasal sürecinde başlatıyorum, buraya yine oyalayıcı yazı yazıp beni bekleteceklerini zannetmesin. Yoğun olarak buradan ve başka mecralardan (alışveriş siteleri yorumlarından) herkesi uyaracağım. Telfence siparişi göndermiyor ve de telefonları açmıyor. Sipariş no 18058, Hamdi k**. İzmir, Ödemiş.

25 Ağustos 2023 12:13 (Şikayetten 1 saat sonra)
25 Ağustos 2023 13:12

PTT Kargo Takip numaralarınız; - KP80279414630 - KP80279414647 - KP80279414654 - KP80279414661 - KP80279414678 - KP80279414685 Kargoya veriliş tarihi ; 24.08.2023

Hamdi
31 Ağustos 2023 12:12

Mal teslim edildi, sorun çözüldü, ancak şöyle bir şey var firma kendi ayağına sıkıyor neden mi? Gecikme var aramıyor müşteriyi tedirginlege sürüklüyor, telefonu açmıyor açıp yanıtlasa sorun büyumeyecek, Önemlisi ;malı gönderiyor, gönderdiğini söylemiyor, internet ekranın da bile malin yolda olduğu yansımıyor, Siparişim aniden geldi aniden PTT Kargo beni aradı mutlu ve de şok oldum Bir telefon 10 Sn. Bilgilendirme bu kadar mı zor kocaman firma için? Büyükler Ama daha da büyümek için Bu "önemsiz"gördükleri müşteri bilgilenme hakkı ni önemsemeleri gerekir, çok basit kolay bir teferruat gibi görünse de, sinek gibi mide bulandırır Ve kötü reklam tez duyulur hele internet çağında. Teşekkürler...

Hamdi
31 Ağustos 2023 12:17

Mask

Telfence den 15 Nisan gibi 10 metre tel çit ve bir kapı siparişi verdim bana en fazla 7 günde elinizde olur dendi bende ona göre bahçemi hazırladım 15 günde geldi 2 cisi siyah sipariş vermiştim ve özelikle aradım kapı sağ içe açılır olacak diye bir geldi siyahlar yeşil siyah bir şekilde boyanmış kapı sağa değil sola açılır aradım tamam heme tekrarını yapıp 2 mayısta kargoya vereceğiz dediler 6 mayısta aradım kapı gelmedi diye pardon kargoya verilmemiş10 mayısta vereceğiz dediler ve hala ben kapı bekliyorum bu ne düzensiz sözünde durmaz bir firma ya parayı siparişi alana kadar ondan sonra bekle ürünüm gelecek diye ve bu arada yaptığım bahçede kapı olmadığı için gece köpekler girmiş bahçenin maf etmiş o kadar emek harcayıp diktiğim domates fideleri maf olmuş kapı gelirse tekrarını dikeceğim benim yaptığım masraf ve emeğime yazık değil mi böyle sözünde durmayan firmalardır

11 Aralık 2024 12:11
Sipariş Sonrası İletişim Ve Teslimat Sorunu
Sipariş Sonrası İletişim Ve Teslimat Sorunu

Tuğçe
26 Mayıs 2023 14:10
Telfence Firması Ürünü Göndermiyor
Nur sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 16:42