13 Haziran 2024 19:23

13.06.2024 tarihinde 18:30'da Telegram üzerinden bana 'Ek iş olarak çalışmak ister misiniz?' diye bir mesaj geldi. YouTube.com'dan kanallara abone olmam karşılığında her abone başına 20 TL kazanacağım söylendi. Bunu kabul ettim. Günde 25 normal YouTube.com abone görevi ve 5 adet paralı görev olduğunu belirttiler. Abone görevlerini yapmaya başladım. Her 100 TL'ye ulaştığımda, belirttiğim IBAN'a gönderim yapacaklarını ifade ettiler. Bu şekilde yaklaşık 400-500 TL gibi bir para kazandım ve hesabıma gönderildi. Daha sonra 'Para görevi' yapmam istendi ve bana güven kazandırıldı. '2.000 TL yatır, 2.600 TL geri al' şeklinde bir görevden bahsettiler. Ben de 2.000 TL yatırdım ve Coinex isimli bir siteden coin alım satım işlemi yaptırdılar. İlk görev tamamlandıktan sonra ikinci görev için benden 12.820 TL istediler. Bu parayı da gönderdim ve aynı işlemi tekrar yaptırdılar. Üçüncü ve son görev için ise 53.500 TL talep ettiler. Bu noktada durumu sorgulayıp paramı geri istedim, ancak ne yaptıysam gönderdiğim toplam 14.000 TL'yi geri alamadım.

Naim
13 Haziran 2024 19:11

Benim gibi bir çok mağdur varmış meğer. Bilgilerimin başkasıyla paylaşımından, hesabımın herhangi bir yanıltmaca işine karışmasından dolayı üzerime borç vs. Yapılmasından ve işlem yapılmasından kesinlikle sorumlu değilim. Başıma geleceklerden kişisel verilerimi koruyamayan Telegram ve Youtube.com sorumludur

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Telegram'dan Gelen Yanıltıcı İş Teklifiyle Büyük Para Kaybı

Gökhan