Telegram Sosyal Medya Üzerinden Şantaj Mağduriyeti

11 Aralık 2024 21:47

10 Aralık gecesi, Telegram üzerinden kadın zannettiğim bir şahıs, görüntülü konuşma esnasında benim uygunsuz videomu kaydedip Instagram üzerinden arkadaşlarıma, aileme ve akrabalarıma bu videoyu paylaşacağını söyleyerek beni tehdit edip şantaj yapmıştır.

Bununla alakalı, o tarihten sonra hesabım üzerinden yapılacak her türlü hukuksuz ve yasadışı işlerden şahsım sorumlu değildir ve gereğinin yapılmasını istiyorum. Kimsenin mağdur olmaması için paylaşın, insanları korku ve panik ortamı hazırlıyorlar. Gerekli hukuki süreç başlasın istiyorum.

Maalesef ben mağdur oldum, bundan sonra kimseyi yanıltmasınlar, lütfen bu konuda yardımcı olun. Yazık, günah; internet ortamını özgürce kullanamıyoruz. Bu kendini bilmez insanlar yüzünden daha fazla kişi mağdur olmadan yardımcı olun lütfen.

Benim fotoğraflarımı, videolarımı telegram ve Instagram üzerinden paylaşım olursa sorumluluk kabul etmiyorum. Gerekli yasal işlemler yapılsın lütfen, herkesin başına gelebilir bu durum. En kısa zamanda çözüme kavuşursa çok iyi olur.

profile profile profile

Yorumlar (13)

Muhammed
Muhammed

Kardeşim gönderdiler mi senin bayağı uzun süre olmuş

Haber var mı hocam

Ahmet

Paylaşım yaptılar mı bir sorun var mı

Gönderdiler mi

Gönderdiler mi

Talha

Aynısı benim başıma geldi bana mesaj attı sohbet etmek istedi Telegram'da tel gizli kimseye açık değil bana Instagram adresini attı ekle dedi beni ekledim sonra hemen çektim takibi fark ettim bir şeyler olduğunu ama tabi o surde profilimi çekmiş ve arkadaşlarımdan bir kaçını bulmuş onlara gönderiyormuş gibi yaptı tabi saat aralıkları dikkatimi çekti konuşmamız saat 16:30 ama bana attığı tehdit ettiği resimde saat 14:20 gözüküyor ve İngilizce Instagram bu dikkatimi çekti artık yapay zeka ile mi yaptı bilmiyorum Telegram'dan sildim konuşmayı engelledim her yere de paylaşacağım dedim ve gerekirse savcılığa vereceğim dedim Instagram ve Facebook sildim ne kadar kurtarsamda belki tekrardan ele geçirilir diye iste dün geçekleşti banada oldu Instagram resimlerimden +18 değiştirmiş yapay zeka ile bana onu gönderdi Telegram'dan şantaj yaptı sildim her yerden engelledim burda da paylaştım eğer gerekirse savcılığa da giderim

Talha

Şu anlık problem yok kardeşim bir çok Forum okudum bu şekilde çok var mağdur paylaşılan çok nadir kisiler var

Ahmet

Ne yaptılar peki paylaşım yaptılar mı

Emin
Emin

Bu durumun aynısı benim başıma geldi 15 bin para karşılığı ifsalari sileceğini söyledi inanmadım telegramdandan tüm aile sülalemin bilgilerine erişmişlerdi polise şikayette bulundum ama uygunsuz görüntülerimi aileme atarlar diye korkuyorum sizin olay da başınıza yeni gelmiş sanırım benimki 1 gün oldu

Gönderdiler mi peki

Muhammet
Muhammet

Kardeşim son durum nedir

Muharrem
Muharrem

Bu şahıs ya da şahıslar fotoğraf ve videolarını arkadaş ya da akrabana gönderdi mi bilgi verebilir misin

Onur
Onur

Henüz bir şey göndermediler bekliyorum bende

Telegram Sosyal Medyada Tehdit Ve Şantaj Mağduriyeti

10 Aralık 2024 01:33