Tekno Camon 30 Flaş Işığı Sorunu

Tekno Camon 30 Flaş Işığı Sorunu
21 Ekim 2024 22:064.808

Merhaba,
Tekno Camon 30 telefonumun gelen aramalarda flaş ışığı yanmıyor. (Arkada olan Kırmızı bildirim ışığı yanıyor) ayarlar-sim ayarlar-arama ayarları üzerinde açma yeri var fakat orası aktif değil hiçbir şekilde açamdım yardımcı olunmasını isterim.

21 Ekim 2024 21:53

Merhaba, Tekno Camon 30 telefonumun gelen arama ve SMS lerde arka veya ön kısımda bulunan flaş ışığı yanmıyor. (Arka kısımda olan kırmızı ışığı yanıyor) ayarlar-sim ayarları-arama ayarları kısmında açma yeri var fakat açılmıyor. Flaş yanması ve flaş yanma çeşidi seçebilmem için yardıma ihtiyacım var

1 Destek
22 Ekim 2024 09:23 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

22 Ekim 2024 10:41

Değerli Kullanıcımız, Zaman ayırıp deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Yaşadığınız sorunu inceledik ve geribildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için sistemde kayıtlı cep telefonları üzerinden dönüş sağlanmış fakat ulaşılamamıştır, Size bir e-mail yönlendirdik, sizi tekrar arayabilmemiz için lütfen bize müsait olduğunuzda dönüş yapınız. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

22 Ekim 2024 14:34

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Flaş Bildirimi Sorunu

16 Ocak 2025 19:563.185

"Müşteri temsilcisi çok güzel ilgilendi ilgi VR alakaları için tecno ailesi ve çalışanlarına teşekkür ediyorum"

Flaş Bildirimi Sorunu

Gelen Aramalarda Flaş Işığını Açma Sorunu

12 Temmuz 2025 20:17923

Tecno Camon 30 ile gelen aramalarda önceden flaş ışığını açamıyorum yardım rica ediyorum. Daha önce bu ayarı yapmıştım a...

Tecno Camon 30: Arama Bildirim Sorunu Ve Ses Problemi

4 Nisan 2025 13:163.795

"Telefonun eksiklikleri fazla bunları çözemiyoruz buna rağmen benimle ilgilenen müşteri temsilcisi çok nazik ve de ilgiliydi Elinden geleni yaptığını düşünüyorum fakat telefonun eksiklikleri var zil sesi ve titreşimi birbirinden ayıramadığınız için ayrı ayrı kullanamıyorsunuz Ella Türkçe desteklemediği için bunu da kullanamıyorsunuz telefonunuz kapalıyken alarm için bildirim vermiyor diğer markalarda kapalı da olsa alarmı size iletiyor bunun gibi çok eksikliği var ama müşteri ilişkileri harika benimle ilgilenen hanımefendiye çok teşekkür ediyorum"

Tecno Camon 30: Arama Bildirim Sorunu Ve Ses Problemi

Yeni Model Tecno Camon 30 5G'nin Gelen Aramalarda Flaş Sorunu

8 Haziran 2025 17:241.373

Tecno Camon 30 5G telefonumda gelen aramalarda flaş açılmıyor. İnternetten ne kadar araştırma yaparsam yapayım, hiçbir a...

1 Yorum

Tümünü Gör
Tecno Camon 50 Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Tecno Camon 50Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Orhan
Tecno Mobile PUBG Mobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Tecno Mobile PUBGMobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Muhammed
Tecno Spark Slim 5g Hüsranı!

Tecno Spark Slim5g Hüsranı!

Ali
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon VFold 2 Ekran Hatası!

Fedakar

Öne ÇıkanKonular