Nesrin sonuçtan çok memnun

Tecno Pova 4 Şikayeti

26 Aralık 2024 11:27
Nesrin'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcinin yardımı sonucunda sorunum çözüldü çok memnun kaldım çok teşekkür ederim yardımlarınız için”

Tecno pova 4 cep telefonumun NFC özelliğini açıyorum geri dönüp baktığımda kapalı olarak gösteriyor ben açıyorum o kapanıyor NFC özelliğini kullanamıyorum bu konuyla ilgili acil yardım istiyorum.
Hiçbir işlemimi halledemez hale geldim ne bankalarla iletişim kurabiliyorum. Ne hesaplarıma giriş yapabiliyorum ben özellikle bu telefonun NFC özelliği olduğunu bildiğim için aldım zaten.

26 Aralık 2024 11:49

Tekno pova 4 cep telefonu aldım fakat NFC özelliğini açıyorum kapanıyor ben açıyorum o kendi kapanıyor otomatik olarak bu konuyla ilgili acil yardım talebi istiyorum yardımcı olur musunuz banka işlemlerimi kimlik okutma işlemlerim hiçbirini yapamıyorum cep telefonunu alırken NFC özelliği olup olmadığını sordum bu şekilde aldım çünkü işlemlerimi genellikle NFC özelliği ile hallediyorum ama şu anda NFC özelliğini kullanamıyorum

26 Aralık 2024 11:50 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

26 Aralık 2024 13:36

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

26 Aralık 2024 19:37

Teşekkür ederim şu anda telefonumun NFC'si gayet güzel durumda yaptırdığınız işlemden dolayı şu anda kullanıma açık yardımlarınız için çok teşekkürler

27 Aralık 2024 10:16

27 Aralık 2024 10:22

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

01 Eylül 2024 20:30
Kağan sonuçtan çok memnun