Tecno Mobile Üçüncü Kez Rehberimdeki Tüm Numaralar Kendi Kendine Silindi

Tecno Mobile
29 Eylül 2023 01:412.669
Çiğdem'in Teşekkür Mesajı
Zamanlamadan kaynaklı olarak çok hızlı bir çözüm süreci oluşturamasakta nihayetinde son silinen numaralarımı kurtarabildik ayrıca arayan arkadaşın üslubu ve nezaketi takdire şayan teşekkür ediyorum.

Tecno telefon aldım fakat üçüncü kez rehberimdeki tüm numaralar kendi kendine silindi. Bu gerçekten çok mağdur edici ve can sıkıcı olmaya başladı. İşle ilgili gerektiği anlarda ulaşamama, yakın çevremin sürekli onları sildiğimi ya da engellediğimi düşünmesi, sadece WhatsApp üzerinden bağlantı kurduğum kurum veya kişilerin iletişim bilgilerini kaybetmem ve sürekli numaraları tekrar bulup kaydetmeye çalıştığım süre inanılmaz derecede rahatsızım. Konuyla ilgili dönüş ve destek lütfen.

29 Eylül 2023 01:37

Telefonum sürekli rehberimdeki kişilerin tamamına yakınını siliyor son durum bu 250 numaradan 6 kişi kalmış

29 Eylül 2023 14:56 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Siz değerli kullanıcılarımızndan aldığımız geri bildirimlerle her gün daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için kendimizi geliştiriyoruz. Yaşadığınız sorunu inceledik ve size destek olmak amacıyla şikayetvar üzerinden ilettiğiniz iletişim bilgileriniz aracalığı ile size ulaşmaya çalıştık ancak size ulaşamadık. Size bir e-mail yönlendirdik, sizi tekrar arayabilmemiz için lütfen bize müsait olduğunuzda dönüş yapınız. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

2 Ekim 2023 11:14

2 Ekim 2023 14:11

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

2 Ekim 2023 14:34

Yurdagül
Yurdagül
27 Nisan 2024 14:34

Merhaba, sorununuz çözüldü mü aynı şeyi bende yaşıyorum.

Ümit
Ümit
9 Mart 2024 17:06

128gbrom8gbram50mp spark10tecno telefonu yeni aldım rehberdeki kişilersilindi ne yapıpgeri getirebilirmi

Tecno Mobile Rehberi Sürekli Siliyor!

Ayhan
25 Ağustos 2024 14:44760

"Sorun giderildi teşekkürler ederim"

Tecno Mobile Tecno Telefon Numara Siliyor

Ünsal
3 Mayıs 2024 10:30841

Tecno marka telefon aldım; ancak üçüncü kez rehberimdeki tüm numaralar kendi kendine silindi. Bu durum gerçekten çok mağ...

Tecno Mobile Tecno Spark 10 Pro

Abdül
25 Nisan 2024 15:191.421

"Teşekkürler yardımcı olduğunuz için, yetkili servis birimine de ayrıca teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno Telefon KapanıpAçılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon V Fold 2Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Slim 5G - Sıfır Üründe Dokunmatik Sorunu - Pişmanlık!

Tecno Slim 5G - SıfırÜründe Dokunmatik Sorunu - Pişmanlık!

Onur
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40 ProPişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Spark KameraSorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor