Tecno Mobile Tecno Firmasi Ürün Sorumsuzluğu

12 Eylül 2024 16:2710.046

Merhabalar, Tecno Spark 20 Pro telefon aldım eşime 2 ay önce Vodafone İzmir Menemen bayisinden. Telefonda teknik bir sorun var. Instagram, YouTube, WhatsApp veya diğer uygulamaları kullanırken kendi kendine ekranı küçültüp açık olan uygulamayı kapatıyor. İstanbul KVK'ya gitti, sorunları Tecno müşteri hizmetleri WhatsApp hattından iletmemize rağmen, sorunu canlı canlı video ile sunmamıza rağmen değişim veya sorun giderilmiyor. Güncelleme gelecek dediler, gelmesine rağmen sorun devam ediyor. Sonra Kartal şubesi aradı, sorunu çözmemiz için İstanbul Kartal şubesine gönderin diyerek iletişime geçtiler. Oraya da gitti geldi. Hatalar kayıtlı videolu olmasına rağmen firma sorumluluk alıp telefonu değiştirmiyor. Sorumsuz firma, sorun giderilemiyor. Sürekli bekliyoruz, aksi takdirde firmayı şikayet edeceğim.

1 Destek
12 Eylül 2024 16:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

12 Eylül 2024 17:30

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

17 Eylül 2024 12:33

Ürün kargoya verildi. Tecno firması bu sorunu çözmesini istiyoruz

17 Eylül 2024 13:09

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup destek olmak amacıyla tarafınızla iletişime geçilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Konu hakkında devam edecek süreç boyunca sizinle iletişim halinde olacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

19 Eylül 2024 08:47

Ürünüm elinize ulaştığında sorun çözüme kavuştuğunda kargoya verilmeden aranmak istiyorum

19 Eylül 2024 13:11

1 Ekim 2024 11:58

Telefonumu yurt içi kargoya vermemi istediler verdim kargo tekrar göndermiş bize ulaşmadan tekrar kargoya gitmiş şu an KVK Konak şubesini arıyorum elimizde ulaşmadı diyorlar konu hakkında destek rica ederim

1 Ekim 2024 15:04

1 Ekim 2024 15:22

İzmir Konak KVK servisine kargoladığım telefonum tecno ve yurtkl içi kargo sorumsuzluğu sebebi ile İstanbul Kartal KVK servisine ulaşmış saka gibi 3 aydır şaka gibi telefon taksitli ödüyoruz kullanmadığınız telefonun taksitini ödemekten bıktık zaten firma tecno rezalettir bir deneyim oldu bizim için telefonun alınmasını hatanın giderilip sıfırının verilmesini veyahut paramızın iade edilmesini talep ediyoruz 48 saat sonra kayıt açabiliyorlarmış rezalet bir durum keşke almasaydık dediğimiz bir ürün

1 Ekim 2024 15:56

Tekno firmasını arıyorum telefon bizde değil diyorlar KVK servisini arıyorum kabul etmiyorlar Yurtiçi Kargo'yu arıyorum kabul etmiyorlar şu an en son İstanbul Kartal şubesi KVK servisi ile görüştüm arızalı olmasına rağmen telefonda bir sıkıntı yok diyorlar telefonumun değişmesini istiyorum veya para iadesini istiyorum telefon İstanbul Kartal şubesinde bu sorunun çözülmesini istiyorum 3 aydır telefonu kullanamıyorum

2 Ekim 2024 09:49

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

22 Kasım 2024 14:35

Kolay gelsin telefonda hala sorun devam ediyor

22 Kasım 2024 15:38

18 Mart 2025 22:27

Telefonumuz hala düzelmedi konu ile alakalı destek bekliyoruz

Tecno Mobile Tecno Spark 20 Pro Şikayetlerim.

26 Mayıs 2024 01:133.266

Tecno spark 20 cihazın yazılım problemleri: Ekranın üst kısmından alt kısmına doğru ara ara siyah bir gölge geçiyor ve t...

29 Ocak 2025 15:032.152

Tecno Spark 20 Pro telefonumun hızlı şarjı bozuldu, aşırı derecede donmalar mevcut ve kasma sorunum var. Telefonu alalı ...

Tecno Firması Ve Vodafone İle Hayal Kırıklığı Yaşatan Deneyim

21 Mart 2025 12:542.523

1 sene önce sayısızca yazmama rağmen 'Telefonu gönderin, elimizden geleni yapacağız.' diyen Tecno firması her fırsatta g...

14 Ocak 2025 20:262.616

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul Pendik Kaynarca Vodafone bayisinden Tecno Spark 20 Pro cihazını faturanın üzerine satın ald...

Techno Spark 20 Pro Cihaz Memnuniyetsizliği

25 Eylül 2025 16:543.281

Techno Spark 20 Pro model telefonumda yaklaşık 1 haftadır kamera uygulamasıyla ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Kamera ...

1 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Tecno Camon 50 Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Tecno Camon 50Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Orhan
Tecno Mobile PUBG Mobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Tecno Mobile PUBGMobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Muhammed
Tecno Spark Slim 5g Hüsranı!

Tecno Spark Slim5g Hüsranı!

Ali
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon VFold 2 Ekran Hatası!

Fedakar

Öne ÇıkanKonular