Tecno Mobile Sigorta Telefon Değişimi

11 Ocak 2024 14:372.785

19.06.2023 tarihinde Forum Bornova Media Markt'tan Tecno Camon 19 Pro model telefonu aldım. Tecno satış danışmanı telefonu o kadar çok övdü ki kamerası öyle güzel böyle güzel neyse bende aldım. Ayrıca sigorta yaparsanız her türlü arıza da sorgusuz sualsiz telefonunuzu yenisiyle değiştirirler dedi. Sigortayı da aldık. Evet kamerası gerçekten çok güzel. Ancak 6. Ayında telefonun kamerası bozuldu. Yönlendirmeleriniz sonucu KVK teknik servisine gönderdim. Ancak Tecno satış danışmanının dediği gibi telefonum değiştirilmedi aksine onarım yapıldı ancak kamera yine arızalı geldi. Gönderdiğim arıza giderilmiş ancak kamerada başka arızalar mevcut. Mesela fotoğraf çekerken Flaş patlamıyor açık olsa bile ayrıca kamera 10xden sonra zoom yapmıyor. Ben telefonu tekrar servise gönderip telefonsuz kalmak istemiyorum Forum Bornova da Tecno yetkilisinin beyan ettiği gibi telefonumun değiştirilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak durumundayım.

15 Şubat 2024 19:44

19.06.2023 Forum Bornova Media Markt'tan aldığım Tecno Camon 19 Pro telefonumun yakın zamanda kamerası arızalanmıştı. KVK servise göndermiştim kamera değişmişti ama yeni kameranın görüntü kalitesi çok düşüktü ayrıca zoom sorunu ve flash patlamama sorunu vardı. Tecno mobile tekrar servise göndermemi istedi ancak tekrar bir 15 gün daha telefonsuz kalmak istemedim. Hadi böyle idare edeyim derken şimdi de ekranda mavi leke sorunu çıktı... Ön kameranın 1 cm ve 3 cm altında ekranda mavi lekeler çıkmaya başladı özellikle beyaz tonlarda çok bariz belli oluyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım tekrar servis süreci başlayacak yine en az 15 gün telefonsuz kalacağım vallahi bıktım bu kadar arıza çıkaracağını bilseydim bu telefonu almazdım. İade talep ediyorum.

11 Ocak 2024 16:38 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup destek olmak amacıyla tarafınızla iletişime geçilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Konu hakkında devam edecek süreç boyunca sizinle iletişim halinde olacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

12 Ocak 2024 16:16

Eda hanım sağ olsun çok ilgilendi ama sigorta ile alakaları olmadıkları için yapabilecekleri bir şey olmadığını tekrar servise göndermem gerektiğini söylediler. Ama yinede bana sigorta tavsiyesini veren mediamarkttaki tecno temsilcisiydi. Sigorta ile alakaları yoksa böyle beyanlarda bulunmazlarsa daha iyi olur.

12 Ocak 2024 16:22

Değerli Kullanıcımız, Görüşmemiz neticesinde ilettiğiniz servis noktasının yetkili servisimiz değil, kaskonuz olduğu anlaşılmıştır. Kasko ile ilgili işlemler ve şikayetler için Kasko yaptırdığınız firma ile görüşmeniz gerekmektedir. Fimamızın kasko satışı bulunmamakta, kasko üzerinden yapılan işlemlerle ilgili hiç bir bağımız ve müdehale etme şansımız bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunar, İyi günler dileriz. TECNO Türkiye Topluluk Destek Ekibi

12 Ocak 2024 20:57

Adım gibi eminim aslında bana kaskoyu öneren kişinin siyah tecno tshirtlü satış temsilcisi olduğuna. :) Neyse sonuç olarak yetkili servisiniz KVK da telefonumu kontrol etmeden gönderdi. Şikayetimi kapatıyorum sonuç olarak yine olan bana olacak telefonsuz kalacağım servise göndereceğim vs vs.

16 Şubat 2024 11:46

Değerli Kullanıcımız, Zaman ayırıp deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Yaşadığınız sorunu inceledik ve geribildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için sistemde kayıtlı cep telefonları üzerinden dönüş sağlanmış fakat ulaşılamamıştır, Size bir e-mail yönlendirdik, sizi tekrar arayabilmemiz için lütfen bize müsait olduğunuzda dönüş yapınız. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

19 Şubat 2024 17:38

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

22 Şubat 2024 01:56

Sonuç olarak tekrar garantiye göndermemi istiyorlar. Telefonun düzgün yapılıp gönderileceğinin garantisi yok. Uzak durmalısınız bu markadan. En yakın zamanda bu markayı değiştiriyorum.

22 Şubat 2024 11:05

Filiz
30 Ekim 2024 22:242.260

Tecno Camon 19 Pro cep telefonum kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. Telefonu alalı sadece 1,5 yıl oldu. Alım yaptığ...

Tecno Mobile Media Markt 'an Alınan Camon 20 Pro Cep Telefonu Mağduriyeti

Yücel
12 Mart 2024 00:045.928

Media Markt'tan 27.01.2024 tarihinde Tecno Camon 20 Pro telefon aldım. 12.000 TL'ye aldığım cihazda ön kamera ile ilgili...

Teknik Servis Ve Ürün Kalitesi Sorunu

Sevilay
20 Kasım 2024 13:502.446

Teknosa'dan almış olduğum, garantisi devam eden Tecno Camon 18P model telefonum durduk yere kapanıp siyah ekran verip 'C...

1 Destek2 Yorum

Tecno Mobile 1 Yılda 2 Arıza Birden Yakışmadı

Teoman
31 Temmuz 2024 14:312.240

Tecno Camon 19 telefonumu 14 aydır severek kullanıyordum, ta ki kamerada eis ve sesi dışa verince ses gitmeme arızaları ...

Tümünü Gör
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno Telefon KapanıpAçılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon V Fold 2Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40 ProPişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Spark KameraSorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor