Sinan sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Camon 18 Cihazım Aşırı Isınma Ve Şarj Sorunu Yaşıyor

07 Mart 2024 11:29
Sinan'ın Teşekkür Mesajı
“Ne yalan Söyleyeyim Cihazı Gönderirken Bataryayı Değiştirir Gönderirler sonrasında da Pek Performans Alamam Diye Düşünmüştüm Ama Yasal Süreç Olan 20 Günlük Bekleme Süresi Geçince 23. Gün Sıfır Cihaz Gönderdiler teşekkürler tecno Ailesi.”

Tecno Camon 18 cihazım, orijinal şarj aleti ile şarj olurken aniden BİP sesli bir uyarı aldım ve cihaz fazla ısındı uyarısı vererek kapandı. Patlayacak diye çok endişelendik. Daha sonra cihaz hiç açılmadı ve şarj almıyor. Batarya kısmı arkadan şişmiş durumda. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

07 Mart 2024 11:38 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

07 Mart 2024 13:54
07 Mart 2024 14:31

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Sinan
06 Nisan 2024 07:22

Tecno Camon 18 Şarj Sorunu Ve Teknik Destek Talebi!

23 Eylül 08:14

Tecno Camon 18'de Şarj Sorunu Ve Yüksek Voltaj Uyarısı