Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 11:16

Carrefour mağazasından 2 yıl garantili olarak tecno Camon 18P telefon aldım. Kesinlikle telefondan çok memnundum ama bu sorun çıkana kadar. Telefon 4,5G de arama yapmak istediğimde çağrı sonlandırıldı hatası alıyorum ve kesinlikle arama yapmıyor. Sadece telefonu açıp kapattığımda düzeliyor. Ben sürekli telefonumu arama yapabilmek adına gün içerisinde açıp kapatamam. Fakat telefonu ayarlardan 3G ye aldığımda telefon normale dönüyor ve arama yapıyor. Ben telefonumu 3G de kullanmak zorunda değilim tam özellik ve tam kapasite ile kullanmak istiyorum. Şu an sadece 3G de kullanmaya kısıtlanmış durumdayım. Telefon iletişim aracı olduğu ve işim gereği çoğunlukla telefon araması yapmam gerektiğinden gerçekten de çok mağdur oldum. Müşteri memnuniyeti adına bu mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

Huseyin
Huseyin
18 Temmuz 2023 13:42

Şikayetim ile alakalı tecno firması bana dönüş yapmadı ne bir telefon ne de mesaj yolu ile dönüş olmadı ben Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde şikayet kaydınız açılmıştır ve yetkili arkadaşlar çözüm sağlandığında size dönüş sağlayacak denmiştir. Kaç aydır çözüm bekliyorum yazılım ile alakalımı donanımsalmı sorun yaşıyorum kimse bilgi vermiyor ve hala sorunun çözülmesi ile alakalı aksiyon bekliyorum bakalım Tecno firması garanti bitince mi bana ne zaman dönüş sağlayacak

Burak
Burak
Şikayeti Çözüldü

Sim kartınız Sim 1 yuvasında ise 2 numaralı yuvaya alın. 2 numarada ise 1 numaraya alın. Ben 2 numaralı yuvaya aldım. Sorun çözüldü. Sim 1 yuvası kart okuyucu kirlenmiş ya da yıpranmış olabilir.

Acil dönüş bekliyorum

Burak sonuçtan çok memnun

13 Eylül 2023 10:40
Ensar sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 00:46

Tecno Camon 18p Arama Sorunu