Tecno Camon 18'de Uygulama Açılmama Sorunu

05 Kasım 08:47
Ayşe'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler tecno cammon”

Merhaba, Tecno Camon 18 markalı telefonumda uygulamalar açılmıyor, zor durumda kalıyorum. Sadece WP uygulaması açılıyordu, izinler kaldırılmış diyor, ayarlara giremiyorum. Sıfırlama işe yaramadı, uygulamalardan atıyor, açılmıyor. Defalarca yeniden başlattım. Uygulama sorunu ile ilgili video ekte bırakıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

05 Kasım 09:13 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

05 Kasım 10:20

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Ayşe
05 Kasım 10:50

Teşekkürler tecno cammon

05 Kasım 11:03

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tecno Camon Telefon Kendi Kendine Sıfırlandı, Tüm Bilgilerim Kayboldu

Gizem