05 Ağustos 2023 21:24

Alalı daha bir sene olmadan 3 kez teknik servise yolladım. Her yollayısımda başka bir sorunla bana geleli ve hiçbir problemi çözülmedi ben bu kadar kotu bir teknik servis görmedim. Ürünü aldığımdan beri adam akıllı bir kere bile kullanmadım. Teknik servis her seferinde başka bir yerini bozarak bana yolladı dördüncü kez göndereceğim.

07 Ağustos 2023 09:15 (Şikayetten 1 gün sonra)
Gizem
07 Ağustos 2023 17:08
Technopc Teknik Servis Sıkıntısı

Hayır üç kere yolladım ve dördüncü kez göndereceğim. En sonki servis hizmet fişide görseldedir. Lütfen kayıtlarınızı doğru tutun. Alalı bir sene olmadan bana garanti bitti dediniz Neyse ki elimde fatura vardıda kanıtlayabildim.

Gizem
07 Ağustos 2023 17:10

04 Ağustos 2024 13:50

05 Ağustos 2024 09:22
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
08 Aralık 2023 20:56
"Technopc firmasından Merve hanıma çok teşekkürler ederim. Gerekli ilgi alakayı gösterdi. Technopc firmasınada yakışan budur. Burda yazmamın sebebi Technopc firmasına teşekkürler etmektir. Her bir çalışanınıza ayrı ayrı teşekkürler ederim. Belki firmanız için 1 adet PC nin önemi yoktur ama alışveriş yapan parasını ödeyen firmanıza güvenerek alışveriş yapan insan için çok kıymetli ve değerlidir. Tekrardan teşekkürler ederim firmanızın hızla Türkiye'de teknoloji alanında büyüyeceğine inancım çoğaldı. Türkiye'nin ve bizlerin sizin gibi firmalara ihtiyacı var teşekkürler Technopc. Herkese selamlar"
Technopc Notebook Şikayeti Değişmedik Yeri Kalmadı
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 17:31
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Servis Kabusu: Sorunlar Çözülmüyor, Müşteri Mağdur Ediliyor

16 Mart 14:53