TB Ajans Yabancı Dil Kursu Röportajında Hizmet Alamama Sorunu

Tuğçe
09 Aralık 2024 03:11

8 Ekim tarihinde, Tv 8,5 Kanalı'ndaki Sektör Dedektifi programından arayarak, Etimesgut bölgesinin en iyi yabancı dil kursu olarak seçildiğimizi ve 9 Ekim'de bir röportaj yapmak istediklerini belirttiler. Biz de kabul ettik. 9 Ekim’de kurumumuza gelip çekimi yaptılar ve sadece yayımlanma hakkı için 16.000 TL ödememiz gerektiğini, çekimin montajının 1 hafta içinde tamamlanıp bize gönderileceğini ve onayladığımız takdirde 3 Kasım’da yayımlanacağını söylediler. Bu sürece benimle birlikte 4 personelim de şahittir. Ertesi gün çekim için gelen Orhan Bey ve başka bir numara, bizi defalarca arayıp ödemeyi yaparsak montajı halledebileceğini söyledi. Biz de TB Ajans Reklam ve Yayıncılık Tic. Ltd. Şti. Firmasına ödemeyi yaptık. Bu ödemeyi kurumumuzun banka hesabından havale ettik ve faturamızı kestiler. Ancak o günden sonra aramalarımıza sadece bir defa mesajla 'Sizleri bilgilendireceğim.' ve bir defa da arayıp 'Cenazemiz vardı, dönemedik size, bilgi alıp dönüş sağlayacağım.' şeklinde toplamda iki defa cevap aldık. Son 15 gündür defalarca aradık ve dönüş alamadık. Mesaj yoluyla her iki iletişim numarasına da gerekirse kesinti yapılarak ücret iadesi yapmalarını, bu sebeple onlarla işbirliğine devam etmek istemediğimizi, yayınlanmak istemediğimizi ve kesinti yapılsa dahi ücret iadesi almak istediğimizi ilettik. Aynı şekilde bunlara da cevap alamadık ve bugün tarih 9 Aralık. Ödeme alıp bunun karşılığında hiçbir hizmet alamadığımız için ve bu süreçte müşterilerimizi de bilgilendirdiğimiz için yaşadığımız itibar kaybına istinaden firmam adına kendilerinden şikayetçiyim. Firma isimlerini arama motorlarında arattığımda birçok şikayet yazısı ve mağdur insan gördüğüm için buradan da şikayetçi olmak isterim.

Sektörel
Sektörel

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız gecikmeden ve iletişim sorunundan dolayı sizden içtenlikle özür dileriz. Sektör Dedektifi programı kapsamında sizin gibi değerli kurumlarla çalışmak bizim için son derece kıymetlidir. Yaşadığınız bu olumsuz süreç, bizim de üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir konu haline gelmiştir. 8 Ekim’de başlayan çekim ve yayın sürecinde yaşanan teknik ve ekipsel aksaklıklar nedeniyle iletişimde ciddi kesintiler yaşanmıştır. Bu durumun size yansıması bizim için de büyük bir üzüntü kaynağı olmuştur. Tarafınızdan yapılan ödemenin karşılığında hak ettiğiniz hizmeti zamanında sunamamış olmamız kabul edilemez bir durumdur. Ayrıca konuyla ilgilenecek bir temsilcimiz kısa süre içinde sizinle doğrudan iletişime geçecektir. Geri bildiriminiz sayesinde eksiklerimizi daha net görme ve süreçlerimizi iyileştirme fırsatı bulduğumuzu da özellikle belirtmek isteriz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür eder, ilerleyen dönemde hatasız bir iş birliğinde yeniden bir araya gelmeyi dileriz. Saygılarımızla,

Eda
Eda

Merhabalar! Yayın ekibinden Eda ben. Firmanızın 09.10.2024 tarihinde çekimi gerçekleşmiş. T****A** T****Z Bey ile görüşüldü yayın bilgisi verildi. Yayını 15.12.2024 tarihinde gerçekleşti.

Focus Ajans Medya TGRT Euro Kanalı Röportaj Yalanı!

01 Ağustos 2024 13:28
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 14:41