Tayfun Bakırhan Param Boşuna Gitti

08 Temmuz 2024 17:02

Yakın bir süreç içerisinde bu kuaförden saç kesimi için randevu aldım. Personel seçimini özellikle Tayfun Bakırhan olarak yaptım. Tayfun Bey müsait olmasına rağmen farklı bir arkadaşı bana yönlendirdi. Saçım kesilirken boyama konusunda sohbet ettim arkadaşla. Bana keratin bakım önerdi. Öğrenci olduğum için ekstra harcama yapmak istemedik fakat özel kampanya olarak 2000 TL olacağını söylediler. Saçım için düzleşecek, rengi açılacak ve sağlıklı duracak dendi keratin bakımını yaptırdıktan sonra. Çok büyük umutlarla yaptırdım. Bana yapın/yapmayın dedikleri her şeyi yaptım, sonrasında dikkat ettim ancak 4-5 gün sonra bırakın düzleşmeyi, saçlarım dedikleri gibi sağlıklı ve canlı bile durmadı.

Tayfun
Tayfun

Merhaba Damla Hanım, Öncelikle yaşadığınız bu olumsuz deneyim için samimiyetle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Salonumuza olan güveniniz bizim için çok kıymetli ve bu güveni sarsmış olmaktan dolayı büyük bir üzüntü duyuyoruz. Tayfun Bey’in program yoğunluğu nedeniyle sizi farklı bir ekip arkadaşımıza yönlendirdik, ancak bu durum sizi bilgilendirmemiz gereken bir konuydu. Bunun için özür dileriz. Ayrıca, keratin bakımıyla ilgili beklentilerinizin karşılanmamış olması bizleri de derinden üzmüştür. Bu durumu telafi etmek adına sizinle iletişime geçmek ve memnuniyetinizi yeniden kazanmak isteriz. Lütfen bizimle iletişim kurarak bu konuda nasıl bir çözüm sunabileceğimizi birlikte belirleyelim. Gelecekte bu tarz durumların yaşanmaması adına süreçlerimizi daha dikkatli bir şekilde gözden geçireceğimizden emin olabilirsiniz. Anlayışınız ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sizi salonumuzda tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Tayfun Bakırhan Ekibi

Tayfun Bakırhan Düğünüme İki Gün Kala Yaşadığım Mağduriyet

28 Haziran 2023 01:41
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 08:19