Nurican sonuçtan çok memnun

Tavuk Dünyası Forum Bornova Şubesi Personel Ve Müdürün Yanlış Tutumu

19 Mart 2024 19:26
Nurican'ın Teşekkür Mesajı
“5 ay önce yaşayıp benim bile unuttuğum bir olay için bugün tekrardan arandım. Yaşanan olay için gerçekten büyük bir mahcubiyetle tekrardan özürler dilendi. Konunun takipçisi olunduğu bir daha asla böyle bir olay yaşanmayacağının garantisi verildi. Özür mahiyetinde eşimi ve beni tekrardan ağırlamak için yemek çeki verildi. Bu kadar müşteriye değer veren bir firma ne olursa olsun her yerde desteklenmelidir. Yerli girişimciler tarafından kurulan bir firma olduğu da düşünülünce gerçekten desteği hak ediyor. Daha önce görüştüğüm müşteri hizmetleri ekibine, bugün tekrardan arayan Tuğçe Hanıma ve konunun takipçisi olup müşterilerine gerekli önemi veren firma yetkililerine gerçekten teşekkür ederim. 🙏🏻”

19 Mart Salı günü iftarımızı açmak için Tavuk Dünyası'nın Forum Bornova şubesini tercih ettik. Gelen menüde makarna yerine patates tercih etmek istedik; ancak garson arkadaş, iftarı bahane ederek böyle bir değişiklik yapamayacaklarını iletti. Ekstra ücretli olan menüde yer alan 5 baharatlı patates gibi ürünleri sipariş edip edemeyeceğimizi sorduk ve olumlu yanıt aldık. 'Patates zaten kızartılıyorsa neden değişiklik yapamıyoruz?' diye ısrarla sorduk ancak garson, yapamayacaklarını belirtti. Bunun menüde yer aldığını ve hakkımız olduğunu söyledik. Konu üzerine yetkili birisi ile görüşmek istedik. Bunun üzerine restoran şefi gelerek, yardımcı olamayacaklarını, bu durumun genel bir karar olduğunu ve Tavuk Dünyası yetkililerinin bu kararı aldığını belirtti. Biz şefle konuşurken, M****** ismindeki şube müdürü yanımıza gelerek 'Buyurun, konu nedir? Ben yardımcı olayım.' dedi. Konuyu özetle anlattık. Müdür, 'Yapamıyoruz, edemiyoruz, hayır, net şekilde yapamıyoruz.' gibi kaba bir üslupla konuştu. Bizi dinlemeden dönüp gitti. Biz de şefe, bu üslubun kabul edilemez olduğunu ve şikayet edeceğimizi söyledik. Müdür, 'M******... İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz. Yapmıyoruz.' diye karşılık verdi. Daha sonra şef, 'Kimi arayacaksınız, buyurun arayın. Ben bekliyorum.' dedi. Biz de, 'Beklemenize gerek yok, biz istediğimiz zaman şikayet hattınızı arayıp şikayette bulunuruz.' dedik. 'Arayın, arayın. Ben bekliyorum.' diye tekrarladığında, 'Başımızda durmanızı istemiyoruz, gider misiniz?' dedik. Şef, 'Buyurun, iptal edelim, sizi dışarı alalım.' diyerek bizi restorandan çıkarmaya çalıştı ve bunu birkaç kez tekrarladı. Ben de, 'Siz kimsiniz ki beni buradan kovmaya çalışıyorsunuz? Burası halka açık bir restoran, ücretini ödeyip yemeğimi yiyeceğim.' dedim. Şef, 'Ama sorun çıkarıyorsunuz, buyurun iptal edip dışarı alalım sizi.' dedi. Ben, 'Sorun çıkarmıyorum, talebimi ilettim, müdürünüz kaba bir şekilde cevap verdi. Beni buradan kovamazsınız, yemeğimi getirmek zorundasınız.' dedim. Eşim de, 'Hala bizi rahatsız ediyorsunuz, lütfen gidin.' dediğinde, şef saçma sapan el kol hareketleri yaparak uzaklaştı. Ne üslupları, ne hareketleri, ne de tutumları hoştu. Tavuk Dünyası'nın adını karalayıcı bir tutum sergilediler. Hiç mi denetleme yapılmıyor şubelere? Forum Bornova gibi bir yerde bu tutum çok yanlış.

20 Mart 2024 15:13 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Misafirimiz Nurican Bey ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Nurican
Nurican
15 Ağustos 2024 17:13

Didem sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2025 21:12
"İlginiz için teşekkür ederim"
Tavuk Dünyası'nda Yemeğimden Çıkan Kağıt Parçası Ve İlgisiz Personel
Canan sonuçtan memnun değil