Elif sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2023 19:53
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Tat Makarna Filiz Hanım a teşekkürlerimi sunuyorum. Gerekli açıklamayı ileterek harikulade ilgilendi sorunu giderdi.”

Tat marka makarna tencerede haşlanırken dağılıyor şekilleri bozuluyor epeyce fazla ürün almıştım paramparça yemek zorunda kaldık. Yıllardır Hakmar dan bu markayı alırız ve hiç böyle bir problem yaşamamıştık. Yetkililerden açıklama bekliyoruz bu durum hakkında

27 Aralık 2023 19:40

Tat Marka Makarna pişirilme süresinde dağılıyor, parçalanıyor. Yıllardır Hakmar dan aldığımız bu ürünü toplu alışveriş yaptığımız için epey fazla almıştık. 3 pakette de aynı problemi yaşadık. Yetkililerden açıklama bekliyoruz. Üretim hattında mutlaka bir eksiklik mevcut ürünler kontrol edilmeden paketlenmiş

Ek
Ek
28 Aralık 2023 08:17 (Şikayetten 12 saat sonra)

MERHABA ELİF HANIM KONU İLE İLGİLİ ÜRETİM TARİHİNDEN YOLA ÇIKARAK YAPACAĞIM ARAŞTIRMAYA GÖRE SİZE EN KISA SÜREDE SÖNÜŞ SAĞLAYACAĞIM.SAYGILARIMLA...

Elif
Elif
09 Ocak 2024 19:05

Melike sonuçtan çok memnun

13 Mart 2024 18:24
"Benimle iletişime geçen çözüm sunan Filiz hanıma çok teşekkür ederim. Basit bir açıklama vs beklerken hem açıklama hem de denemem için makarnalar göndermişler. Severek tüketeceğiz teşekkürler."

Fatime
26 Nisan 2024 20:37
Piyale Şok Makarna Şikayeti
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
26 Eylül 2023 00:30
Esra sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 19:52
Piyale Makarna Haşlarken Parçalandı
Suna sonuçtan hiç memnun değil

Selva Gıda Makarnada Sorun Var

07 Aralık 2023 19:46