TikTok Jetonları Teslim Edilmedi Ve Müşteri Hizmetleri İlgisiz

Merhaba, ben takipze.com'a girdim ve 2.500 TikTok jetonu satın aldım ama siparişim hâlâ gelmedi. Müşteri hizmetlerine başvuruda bulundum ama hiç ilgilenmiyorlar ve durumu anlatmıyorlar. Ben hesabıma girip alışveriş yapmadım ama hesaptan para çekildi ve iade yapılmadı. Bana müşteri hizmetlerinin ulaşmasını ve TikTok hesabıma yatırmalarını istiyorum.

28 Aralık 2024 22:26

Merhaba ben takipze.comden beğeni izleme takipçi satin aldım 3 saat oldu hala gelmedi takipze.com sitesinde hızlı teslimat ve 7:24 saat cevap verileceğin belirtilen miş neden dolayı bilmiyorum çok çok yavaş çalışıyorlar ve çok bekletiyorlar lütfen sorunlarımızı çözmeye yardımcı olun ❤️

4 Aralık 2024 22:52 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhabalar, siparişiniz hakkında kontrol sağlamak ve çözüme kavuşturmak adına sipariş numaranızı veya isim soy isim öğrenebilir miyiz efendim?

Shohjaxon
4 Aralık 2024 23:04

Teşekkürler

Shohjaxon
28 Aralık 2024 22:18

Merhaba ❤️ ben takipze.com den beğeni izleme takipçi satin aldım ama 3 saattir gelmedi takipze.com sitesinde hızlı teslimat yapılacağını belirtilendi neden dolayı bilmiyorum ama hep yavaş çalışıyorlar çok çok yavaş beni takipçilerim ve izleme beğeni ne zaman gelecek