Sudenaz sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 17:49

Geçen hafta cumartesi günü takipsatinal.com adlı siteden 260'TL'ye 50.000 adet bot takipçi satın aldım. Takipçi o gün akşam saatleri aldım yarın gelir dedim, bekledim o gün de pazar belki çalışma saatleri dışıdır diye kazıklandığıma inanmak istemedim. O günden bugüne kadar her gün aradım, mesaj attım telefon çalmasına rağmen hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmadı. Bugün WhatsApp üzerinden tekrar arayıp mesaj attım yine telefonu çaldı ve çevrim içi gözüktü. Gayet iyi bir üslupla satın aldığım takipçilerin gelmediğini ve nedenini sorduktan beni engelledi. Şu an mağdurum hakkımı da helal etmediğimi burada belirtmek istiyorum. Sorunumun bir an önce çözüme kavuşmasını diliyorum. Ve en çok komiğime gidip sinirime dokunan şey de WP profilinde Atam'ın resmini koymayı hak etmiyorsun senin gibi layıksız insanlara bırakmadı bu vatanı. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama "Bütün ümidim gençliktedir. Ey yükselen yeni nesil, İstikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, o'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz." sözünü hatırlatmak istiyorum. Kendinden büyük utanç duymalısın az yüzün kızarsın.!

01 Mart 2024 20:19
Bulk Medya Yardımcı Olmuyor Eksik Gönderiyor
Enüş sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 20:58
Uygun Fiyata Aldığım Takipçiler Gelmedi
İsmail sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 16:07
"Tamamdır halledildi teşekkürler ederim"

Takipji.com Kalitesiz Takipçi Satışı

11 Aralık 2023 15:59