Gönül sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 21:46

Sütaş Kazandırıyor kampanyası için 350₺ üzeri alışveriş yapıp kampanyaya katılım sağlamak için fişimi yükledim. IVAMFGS2NP referans numaralı fişim okunamadığı için tekrar yüklemem gerektiğine dair mail aldım. Tekrar yükledim ve yine aynı uyarıyı aldım. Birkaç kez aynı uyarıyı alıp fişimi tekrar tekrar yükledim ancak nihayetinde katılım hakkımın dolduğu ve bu nedenle fişimin değerlendirilemeyeceği bilgisi iletildi. Aynı kampanyaya 2 kez katılım sağlanabiliyormuş ancak yalnızca 1 kez katılım sağladım. WNBHPXD6Z2 numaralı referans kodu ile ve 15 Haziran'da hediye çarkını çevirdim ve hediyem de teslim edildi. Sütaş alışverişimi yapmış olduğum Yemeksepeti Banabi'nin e-arşiv faturası 3 sayfa olarak yazıcıdan çıkıyor, Sütaş sistemi 1 sayfa kabul ediyor. Söz konusu fişi tek sayfada çıkarıp yüklemek için yoğun çaba sarf ettim, faturanın ekran görüntüsü de sığmıyor. Çok uzun yıllardır süt ve süt ürünlerinde hep Sütaş'ı tercih ederim, Sütaş kampanyalarını da öğrendiğimden beri hep katılım sağlarım. Ancak bu kez Sütaş beni üzdü maalesef. Sütaş piknik kampanyasına 2 kez katıldım. 14 Haziran ve 5 Temmuz ama maalesef önce fişim okunamadığı için defalarca reddedildi ardından da reddedilen fişimle katılım hakkımın dolduğu gerekçe gösterildi.

07 Temmuz 2024 21:32
sutas-kazandiriyor-kampanyasina-katilimim-reddedildi-3.jpg
sutas-kazandiriyor-kampanyasina-katilimim-reddedildi-2.jpg

İlgili görseller ektedir.

08 Temmuz 2024 11:46 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Sitesi Yetkilisi, Geribildiriminiz üzerine 08.07.2024 tarihinde görüşme gerçekleştirilmiştir. Saygılarımızla, Sütaş Danışma Hattı

09 Temmuz 2024 17:02
sutas-kazandiriyor-kampanyasina-katilimim-reddedildi-1.jpg

Açıklamayı görsellere ekliyorum.

09 Temmuz 2024 17:13

Evde 3 kişi ikamet ediyor, aynı soyadını taşıyan 4. Kişinin ikamet adresi farklı tatil nedeniyle 2 ay burada olacağı için kampanya katılımında kendi ikametgahını değil misafir olarak konaklayacağı ikametgahı belirtmiştir. Çünkü kampanya kazanımları kampanya bitmeden de teslim ediliyor adrese, kendi adresinde bulunamayacağı için bu adresi belirtti. Ayrıca söz konusu katılım hakkımız dolduysa fişi ilk yüklememizde reddedilmeliydi, üç ya da üçten fazla kez fişiniz okunmadı şeklinde reddedildi. 3 nüshadan oluşan, ekrana görüntüsünü sığdıramadığım, çıktı almak için ecel terleri döktüğüm fişle uğraşmazdım. Netice olarak muadilini de beğendiğim ürünlerde Sütaş yerine muadili tercih edeceğim, muadili olmayan ürünlerde Sütaş'a devam edeceğim. Kampanya kotasını doldurmak için ihtiyaç fazlası Sütaş ürünü almayacağım. Alışveriş tutarım kampanya koşullarını sağlarsa kampanyaya katılım yapacağım aksi takdirde kampanyaya katılmak için gayret göstermeyeceğim. Ben bir tavşanım, dağa küstüm ama dağın umurunda değil.

Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
26 Ağustos 2023 21:53
"Sütaş'ın ilgisi için teşekkür ederiz hediyemi teslim ettiler"
Aslı sonuçtan memnun

Aslı
06 Mart 2025 17:53
Sütaş Siparişimde Soğuk Zincir Sorunu Ve İptal Krizi
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
05 Ekim 2023 17:03