Surre Giyim Ankara Kızılay

13 Temmuz 2023 17:23

Ankara Kızılay Surre Butik'ten alınan gömleğimiz iki giyilmeden sonra dikiş yerlerinden sökülme yaptı. İade yapılamayacağını söylediler. Diğer ürünleri denerken başka ürünlerde de bu gibi sorunlar olduğunu fark edip almak istemedik. Bunun üzerine çalışanlardan biri söylenerek iade aldı. Üzerine bunu sizin yırtmadığınızı nereden bilelim dedi. Kendi hataları olan ürünlerden şikayetçi olmamızdan dolayı çirkinleşmeleri hoş değildi.

12 Temmuz 2023 18:08

Ankara Kızılay Surre Butik mağazasından 24 haziranda bir gömlek aldık. Alınan gömlekte sadece iki kere giyildikten sonra dikiş yerlerinden patladı. Bunun üzerine mağazada iade yapmaya gittik. İade alınamayacağını ve değişim yapılacağını söyledi. Kabul edip diğer ürünlere bakmaya başladık. Denediğimiz bir çok üründe üretim hatasından kaynaklı beğenmedik almak istemediğimizi iade istediğimizi söyledik. Bunun üzerine kendi hatalarından kaynaklı ürünlerini söylenerek aldılar. Üzerine bunu bizim yırtıp getirdiğimizi söylediler. Daha güzel bir butik diyebilirdim ancak...

Buse sonuçtan hiç memnun değil

Streetbox Tekstil Ürün Firma Kaynaklı Hatalı Fakat İade Ya Da Değişim Yapmıyorlar.

12 Haziran 2023 18:43
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 11:52

Kürk Değişiminde Müşteri Mağduriyeti

03 Ocak 2025 17:12
Betül sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 21:27

25 Haziran 2025 00:02