Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Randevu Ve Muayene Süreçlerinde Yaşanan Sorunlar

23 Mayıs 2024 10:27

Ben şu anda Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nden yeni çıktım. Normalde şeker ve astım bronşit hastasıyım. Gizlilik kararım sebebiyle direkt hastaneye 182 tarafından yönlendirildim ve M**** K**** hocamız için randevum alındı. Ancak, maalesef doktorun kendisi yerinde olmadığı için stajyer doktor C**** ile muayene oldum. Hayatımda ilk defa böyle bir tutumla karşılaşıyorum. Soruları oldukça sert bir tavırla sorup beni azarladı ve neden bu şekilde davrandığını sorduğumda, oflayıp poflayarak EKG çekip gitmemi söyledi. Bu durumu hasta şikayet hattına bildirdim ancak ilgilenilmedi. Herkesin birbirine destek olduğu ve kimsenin sorunları umursamadığı bir ortamda, mağdur olan hasta oluyor. Bugün, bahsi geçen doktora gitmediğim için başka bir doktora da randevu alamadım. Rahatsızlıklarıma rağmen hastaneden gönderildim. 'Kusura bakmayın, M**** hocamız da size bakamayacak' denilerek gönderildim. Böyle bir hastaneye yakışmayan tutumları kınıyorum ve lütfen kimse 'uğraşamam' diyerek şikayetlerini dile getirmekten çekinmesin. Şu an hala rahatsızım ama muayene olamadan evime dönmek zorunda kaldım.

Süreyyapaşa Hastanesi'nde İlgisizlik Ve Yetersiz Yönlendirme

14 Temmuz 2025 10:17
sureyyapasa-hastanesinde-ilgisizlik-ve-yetersiz-yonlendirme-3.jpg
sureyyapasa-hastanesinde-ilgisizlik-ve-yetersiz-yonlendirme-2.jpg

05 Aralık 2024 13:10

13 Haziran 2024 15:10

Metin Sabancı Hastanesi Sorumsuzluk Ve Kötü Muamele!

07 Ekim 2024 01:10