Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Sunrise Beach Side Otel Hiç İyi Değil.

21 Eylül 2024 10:01

Tatilbudur.com aracılığıyla rezervasyon yaptığımız Sunrise Beach Side otele geldik. 12.30 gibi giriş yaptık. Oda hazır değil gerekçesiyle saat 14 e kadar lobide beklettiler. 14 de Oda kartımızı verdiler. Odaya girdiğimizde standart diye verilen oda aslında ekonomik oda idi. Fazladan ödeme yapmış olduğumuzu anladık. Odaya girdiğimizde son çıkan misafirler nasıl bıraktıysa öyleydi. Banyo ve yatakların üzeri çok kötüydü. Tekrar temizlenmesini beklemek zorunda kaldık. Denize gidip geldik odaya giremedik çünkü oda kartı çalışmıyordu. Saatlerce receptiona ona git gel yapılır gibi oldu ama ertesi gün yine aynı. Sonuç olarak tatil bitene kadar sorun devam etti. Hizmet sıfır. Odalar vasat ve temizlenmiyor. Yemekler vasat. Çalışanlar her an kavgaya hazır. Yemek servisi başladığında hizmet yok. Bir keresinde yemeğe başlamıştık. İçeceğimizi almak için gittiğimde ismi M******* olduğunu öğrendiğim görevli bekle işim var dedi, yaklaşık 7 dakika bekledim. Arkamda sıra oluştu. Tekrar isteyince sana bekle dedim anlamıyorsun vermiyorum git istediğin yere şikayet et dedi. Benimle ağız dalaşı yaptı. Ahlak yok. Hamam var ama nedense hep tamirat var gerekçesiyle içeri girmiyorsunuz. Bir kere zor güç bela girdik ama görevlinin yüzünden düşen bin parça. SPA isterseniz kapılar ardına kadar açık. Yaşadığımız stresten dolayı hem maddi hem de manevi olarak mağdur durumda kaldık. Bu oteli ve Tatilbudur'u kimseye önermiyorum.

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Sunrise Beach Side Hakkında Gerçek Bir Yorum (yaşattıkları Sıkıntılar)

26 Temmuz 2024 18:26
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 01:25
Ve Side Royal Paradise Otel Memnuniyetsizliği
Helin sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 14:20

22 Haziran 2024 15:28