Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Sultanbeyli Devlet Sağlık Kurulu Tekrar Heyete Çağırma Sorunu

10 Mayıs 2024 15:01

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Sağlık Kurulu çalışanları ve Sağlık Kurulu Başkanı,
19.04.2024 tarihinde Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde engelli raporumu yenilemek için heyete girdim. Kanser geçmişim olduğu için onkoloji görüşüne başvuruldu. Hastanede onkoloji servisi olmadığı için Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk yazısı verildi. Orada yapılan muayene sonrasında %40 onkolojik engel oranı verildi. Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde ise %48 ortopedik engel oranı verildi. 22.04.2024 tarihinde heyete çağrıldım, içeri girdim ve 1 dakika sonra çıkabileceğim söylendi. 1 hafta sonra raporun sisteme yükleneceği belirtildi. 1 hafta sonra e-Devlet üzerinden raporu sorguladığımda, sadece ortopedi doktorunun verdiği oranın heyet tarafından %40'a düşürülerek sisteme yüklendiğini gördüm. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden aldığım %40 onkolojik engel raporu sisteme yüklenmemişti. Bunun üzerine Sultanbeyli Devlet Hastanesi Sağlık Kurulu ile iletişime geçtiğimde bir aksilik olduğunu ve konunun düzeltilmek üzere il sağlıkla iletişime geçildiğini belirttiler. Gün içinde tekrar arandığımda, sisteme yüklenen raporun silinip yeniden yükleneceği ifade edildi. 10.05.2024 tarihinde hastaneyi aradığımda, tekrar hastaneye gitmem gerektiği söylendi. İş yerimden izin alamayacağımı ve tekrar gelemeyeceğimi, kendi hataları olan bu konuyu düzeltmelerini istedim. Telefonda görüştüğüm kişi, gelmezsem raporun bekleyeceğini ve hiçbir işlem yapılmayacağını bildirdi. Mağduriyetimin giderilmesini ve verilen rapor oranlarının doğru bir şekilde sisteme yüklenmesini talep ediyorum. Personelin sisteme girmemiş olduğu raporlar yüzünden tekrar hastaneye gitmek zorunda kalmamalıyım. Sorunun çözülmesini talep ediyorum.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Doktorun Kabalığı İftirası İşini Yapmaması!

11 Ocak 2024 17:36
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Sultanbeyli Haremlik Selamlık Devlet Hastanesi

05 Nisan 2024 20:59

Yalova Devlet Hastanesi Engelli Kurulu Başkanı Saygısız Tavrı

13 Mart 2024 15:13
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Engelli Raporu Güncelleme Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

31 Ocak 11:41
engelli-raporu-guncelleme-surecinde-yasanan-magduriyet-1.pdf
Gökçem sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 16:42