Blackice sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

03 Kasım 2023 13:49
Blackice'nin Teşekkür Mesajı
“Onur Bey ve Gamze Hanıma teşekkür ederim. Konuyla ilgilendiler ve çözüm üreterek telafisini sağladılar.”

Sultanbet Bonus iptali ve çekim süresi geciktirme,
Kayıp bonuslarına bizden habersiz üst limit sınırı koyarak kazancımızı engellemektedir.
Web sitelerinde beyan edilen kayıp bonusunun 10 katı kadar çekim yapabilirsiniz demelerine rağmen sadece kaybınız kadar çekim yapabilirsiniz emrivakisi yapmaktadırlar. Başka hiçbir sitede bu şekilde bir sınır yoktur.

Çekimleri iptal ettiler.
Hakkımı uluslar arası platformlara, özellikle Londra merkezli dernek ve oyun sitelerini denetleyen kurumlara yazarak arıyorum. Ayrıca çekim sürelerini kasıtlı olarak uzatıp, psikolojik baskı kurarak bizleri bezdirmeye çalışıyorlar. Sabır ile sürecin bitmesini bekleyin. İptal edilen Bonus ve hata veren slot görüntülerini de sizlerle paylaşıyorum. Markadan acil yanıt ve ilgi bekliyorum.

07 Kasım 2023 18:20

Egemen
Egemen

Selam 1 kasim tarihli para çekim taleplerin gerçekleşti mi?

Evet gerçekleşti

Kayıp Bonusum Hesabıma Tanımlanmadı, Canlı Destek Sorunumu Çözmüyor

09 Eylül 2025 13:19
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

3.300.000 TL Bakiyem İzinsiz Silindi, 3 Aydır Çözüm Yok

22 Eylül 2025 13:31
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Çekim Talebi İptali Ve Haksız Bakiye Silinmesi

İsmail