Olcay sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 23:44

Sporalışverisim.com tam bir fiyasko. Boyner ve Trendyol gibi büyük alışveriş sitelerinin bu gibi satıcılara mal sattırmaması gerekiyor. Adidas marka ayakkabı aldım. Ayağıma küçük geldi. İade kodu oluşturup tekrar gönderdim. İademi parça ve aksesuar eksikliğinden dolayı kabul etmediler. Bana bir poşetin içinde bakkal kartonunda göndermişler. Orijinal değil. Ayakkabı keçesinin birinde Adidas yazıyor, diğeri silinmiş vaziyette. Orijinalliğine dair hiçbir belirti yok. Müşteri memnuniyeti sıfır. Bir de bana hasarlı kutu gönderdin diye iademi kabul etmediler. Bu satıcıdan hiçbir şey alınmaz. Paranıza yazık. Benim param yandı.

16 Ağustos 2024 10:24 (Şikayetten 10 saat sonra)
16 Ağustos 2024 14:40

Ben Boyner'den aldım Trendyol'dan almadım ki. Kargocular ne şekilde götürüyorlar, teslim ediyorlar bilmiyor musunuz? Ayakkabı, ayakkabı kutusunda bile gelmedi. Bakkal kutusu zarar gördü diye iade almamak da ne? Benim suçum ne burada.

17 Ağustos 2024 08:45

Ürünün orijinal kutusunu bantayıp göndermişsiniz. Siz ürünün geldiği kahverengi kolinin üzerinde ve kolinin içerisinde not olarak orijinal kutusu zarar görmeyecek şekilde gönderilmesi gerektiği yazılıydı. Kargocular taşımakla yükümlüdür. Paketlemek göndericinin sorumluluğundadır.

18 Ağustos 2024 21:18

Orijinal kutusunda gelmedi. Hiçbir uyarı, adidas etiketi bile yok ayakkabıda. Orijinalliği de şüpheli. Siz bana nasıl gönderdiğinizden bihabersiniz. Ayakkabı geldiğinde kutu acarken video mu çekmeliydim. Sporalisverisim yazan kutuda poşetin içinde geldi. Nasıl gönderdiyseniz o şekilde iade ettim. Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayet ettim. Bundan sonraki sureci avukatımla görüşürsünüz. Dava da açacağım.

Sılanur sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilmeyen Ayakkabı İçin Mağduriyet

24 Şubat 2025 17:32
İade Edilmeyen Ayakkabı İçin Mağduriyet
Akın sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 18:47
Sporalisverisim.com Ürünüm Yalan Beyanlar Üzerine Haksız Bir Şekilde İadesi Reddedildi.

14 Kasım 2024 16:33
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 15:14

09 Aralık 2023 02:26