Erol sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 14:20

E-fatura dönüşümü için Sovos Foriba entegratörünün çözüm ortağı ve partneri olan Erc Soft firmasından aşağıdaki şartlarda 1.000 kontör aldık. Başka bir firmaya geçme nedenimiz, kontör satışlarında süre sınırı olmaması taahhüdüydü. Sözleşmemize aşağıdaki metni özellikle yazdırdık. O günkü web sayfasının görüntüsünü de alıp sözleşmeye dahil ettik: 'Kontör kullanımında ay-yıl sınırı yoktur. Bitene kadar kullanabilirsiniz.' Geçen portal girişi yapamadık. Nedenini sorduğumuzda 'Kontör almanız gerekiyor' dediler. Ancak biz 'Sizinle böyle bir sözleşme yapmadık' dedik. Verdikleri cevap, 'Hizmet sağlayıcı Sovos sadece ödeme yaparsanız açılabilir, başka seçenek yok' şeklinde oldu. Şu an KDV beyannamesinin son günleri yaklaşıyor. Bize kesilmiş faturalar ve bizim kesmemiz gereken faturalar var. Demek istediğim, Sovos'un çözüm ortaklarının da durumu bu. Tabii ki hem Maliye Bakanlığı'na hem de CİMER üzerinden başvuracağız. Bu entegratörün lisansının iptalini isteyeceğiz. Avukatımız da bu iki firmadan tüm dava harçları dahil olmak üzere bedelini talep edecek. Ancak ciddi bir zaman kaybı yaşamış olacağız. İşinizle değil de entegratörle uğraşmak istiyorsanız, bu firmaları tercih edebilirsiniz. Tüm SMMM gruplarında bu firmadan bahsetmekten keyif alacağım.

26 Şubat 2024 12:44 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, yaşadığınız aksaklık için çok üzgünüz, bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili olarak sizinle daha detaylı görüşebilmek üzere e-posta yoluyla iletişime geçiyoruz. Saygılarımızla, Sovos Türkiye Ekibi

28 Ağustos 2024 00:58
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Sovos E-fatura'da IBAN Güncellemesi İçin Ek Ücret Ve Zorlaştırılan Destek Süreci

03 Ekim 2025 15:03
sovos-e-faturada-iban-guncellemesi-icin-ek-ucret-ve-zorlastirilan-destek-sureci-1.jpg

Sovos Digital Planet Fahiş Fiyat Talebi

08 Ağustos 2024 19:42
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Sovos E-FATURA Entegrasyon Firması Hatalarını Düzeltmiyorlar

04 Eylül 2024 12:27