Solis Traktör Arızası Servis Sorunu

13 Ağustos 2024 14:3317.996

Kars'tan iletişime geçiyorum. Ş**** Ç*****. Traktörü alalı 3 ay oldu. Sıfır traktör. Traktörün Etbul motor arızalı, motor arıza ışığı yanıyor. Servis sürekli erteleme yapıyor. 1 aydır gelen, ilgilenen servis yok. Aldığıma pişman oldum. Arıyoruz, cevap vermiyorlar. Herhangi bir iletişime geçemiyoruz.

14 Ağustos 2024 14:03 (Şikayetten 23 saat sonra)

Sevgili Menekşe G., Öncelikle, Solis Traktör Türkiye ile Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve detaylı bilgileri paylaşacağız. Yorum ve önerileriniz, Solis Traktör Türkiye ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacaktır. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. Solis Traktör Türkiye

3 Mayıs 2025 17:06

Değerli çiftçi arkadaşlar, Bir traktörü ve ekipman alırken önce şunu unutmayalım, Bölgenizde en çok tercih edilen, servis hizmeti en iyi olan, parça sorunu olmayan traktörleri alın, Tabi ki marka önemli o ayrı bir durum, Bende Tümosan var garanti yeni bitti, diğer sıkıntıları yazmıyorum, şu an fren müşürü arızalı fabrikası sanki Afrika Kenya da (Konya) üç kuruşluk müşür 130 km den gelemedi, sigortasını da iptal edebilen olmadı garanti bitti, şimdi düt düt ötüyor, Her çiftçinin neden öncelikle New Holland Case ferguson traktör tercih ettiğini anlamış oldum,

Sıfır Solis Traktörün Servis Sıkıntısı

5 Ağustos 2023 13:5725.234

Sıfır Solis Traktör aldım. Aldığım güne lanet olsun. Ben böyle rezillik görmedim. Servis sıkıntısı var. Parça yok. Bir a...

1 Destek

Solis Traktör Çekiş Yok, Servis Sıkıntısı Var!

Solis TraktörÇekiş Yok, Servis Sıkıntısı Var!

İsmail
Solis Traktör Hidrolik Yağ Kaçağı