Bileklik Tadilatında Süreç Sorunu

Melek
24 Ekim 2024 15:09

08.10.2024 tarihinde Maltepe Piazza AVM'de bulunan So Chic mağazasından bileklik satın aldık, fakat bilek ölçüsü olmadığından tadilata göndereceklerini belirtti çalışan personel. Biz de farklı bir ürün alalım, ölçüsü olan dedik. Bu kez de 'Uzun sürmez, 1 hafta içerisinde ürünü getirteceğim' diyerek bunu kabul ettik ve satın aldık. 1 hafta geçti. Aradık, sert bir üslup ile '1 haftada gelmez, 15 günde gelir' dedi çalışan personel. Ne kadar anlatsak da mağazada bu şekilde konuşulduğunu dinlemek istemedi. 15 gün geçtikten sonra tekrar aradığımda hala merkezde olarak görüntülendiğini, bu tadilat işlemlerinin kargo süresinden, mağazada bekleme süresinden bahsediyor. Fakat bu süreçler beni ilgilendiren süreçler değildir. Bana söylenen zaman dilimi ne ise o zaman diliminde gelmesi gerekir ürünün. Mağazaya gelen müşteriler için sadece ürün alması için daha sonrasında zorluk çıkaracak şekilde davranmayınız lütfen. Bu konu hakkında çalışan personellerden şikayetçiyim.

01 Kasım 2024 19:30

Merhaba,

Daha önce iki kez yorumda ve şikayette bulunmuş olduğum konu üzerinden gideceğim. 8.10.2024 tarihinde almış olduğum bileklik olamaması gereken şekilde hizmete sunulduğu için aldığım mağaza yerine viaportta bulunan mağazada değişim sağlamak istedim fakat mağazada yoktu sipariş verip getirtildi. 31.10.2024 tarihinde mağaza aradı beni alabileceğimi söyledi. Ama iş yoğunluğumdan gidip alamadım. Ve ben planlarıma göre şu an kolumda olması gereken ve parasını ödemiş olduğum bilekliğimi takmış olmam gerekiyordu. Bu arada bir önceki yazıma istinaden müşteri hizmetleri güya memnuniyeti sağlamak için aradı süreyi telafi etmek ve hatalı ürün adına bir hediye göndermek istediklerini söyledi. Gönderilmiş olan hediyeyi de görsellerde görebilirsiniz. Gerçekten dalga geçer mizaçlılar. Yani o kargoya verilen paraya yazık, paketlemenize yazık. Bana parasını ödemiş olduğum bilekliği hasarsız ve kusursuz şekilde teslim etmeniz yeterli olacaktı ki onu bile almadım hala o bile 1 ay sürdü.

26 Ekim 2024 00:30

Merhaba,

Gerçekten çok rahatsız olduğum ve pişman olduğum bir durumdayım şu an. Mağazadan almış olduğum bileklik için 1 hafta içinde gelir dendi, 17. Günde teslim aldım (25.10.2024 tarihinde). Mağazada kontrol etmedim. Zaten çalışan personellerin isteksiz ve kavga edermiş gibi konuşmasından aşırı rahatsız olduğumdan belirtmek isterim. Bilekliğin kutusunu istemesen vermiyorlar. Neyse. Eve geldim bilekliğin kenarında iki taş arasında kaynak yapıldığı görülmektedir. Böyle ilgisizlik olmaz gerçekten. Ben paramla rezil oluyorum. Bu kadar bir bileklik için uğraşılmaz insanların kendine göre işi gücü var. Planı var. Şimdi bunun için tekrar mağazaya gitmek gerekecek. Yani şu ürün kusursuz gelse ne olur ya. Kimse uğraşmasa canı sıkılmasa.

Ek
24 Ekim 2024 16:34 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza dönüş sağlanmış olup, şikayetiniz çözüme kavuşturulmuştur. So CHIC ailesi olarak markamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, So CHIC… Müşteri Hizmetleri

Bilekliğim Kayıp Ve Hiçbir Şekilde Bilgi Alamıyorum

Cansu