Emre sonuçtan çok memnun

Smmbayiniz.com Instagram Takipçi Satın Aldım

20 Temmuz 2024 21:51
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Sitede canlı destek varmış yeni fark ettim oradan iletişime geçtim sipariş tamamlanmış olduğu için işlem sağlamaya yetkileri yoktu sonuçta hata benim bu işleri yeni öğreniyorum ama mağdur olmamam için Türk takipçide güzel bir indirim yaptılar ve 10.000 adet Türk takipçi daha satın aldım hızlı bir şekilde sonuçlandı tam istediğim gibi gerçekten çok teşekkür ederim daha izlenme ve beğenide satın alacağım”

smmbayiniz.com sitesinden 10.000 adet takipçi satın aldım. Türk takipçi alacaktım, yanlışlıkla global aldım. İptal isteyecektim ama sipariş çok hızlı tamamlandı. Global takipçilerin geri çekilip bana Türk takipçi gönderilmesini istiyorum. Hesabımız işletme hesabı çünkü Türkiye içerisinde satış yapıyoruz. Sipariş numaram 1017276.

Emre
20 Temmuz 2024 22:55