Anne sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 18:35

Pembecida'nın internet sitesinden alışveriş yaptım. Smiggle striker çekçekli, ışıklı, tekerlekli çanta aldım. Ürüne 6250 TL verdim. Ürünün üzerinden sadece bir kat pıtpıt geçilip gönderilmişti. Çantayı açtığımda jelatin tarzı poşeti dahi yoktu. Bu yüzden teşhir ürün olduğunu düşündüm. Üründe açar açmaz soyulmalar olduğunu gördüm ve çok kısa süre içerisinde Pembecida ile iletişim kurup üründe defolar olduğunu söyledim. Ürünü nasıl açtığımı, daha önce böyle hiçbir sorun olmadığını gibi suçu müşteriye atacak sözlerde bulunuldu.

Zar zor ikna edildiler ve değişim yapıldı. Ürün tekrar gönderildi. Bu kez biraz daha fazla pıtpıt geçilerek sadece. Dolayısıyla bu sipariş de sorunlu geldi. Bu kez de ürünün ayağında kırık vardı. Ürünü yine açar açmaz Pembecida ile iletişim kurup kırık olduğunu görselleriyle belirttim. Daha önce de zorla değişime ikna olduklarını ve ürünü deforme eden kişinin ben olduğunu savunmaya çalıştıklarını belirtmiştim. Bu kez de ürünün kırık olmasını göz göre göre iade dahi edemeyeceğimi söylediler.

14 günlük cayma hakkımı dahi kullanamayacağımı belirttiler yani. Öyle bir firma ki ürünün sorumluluğunu almayan, üründe olan deformeleri müşteri kaynaklı diye iftirada bulunmaya çalışan... Öyle bir firma ki ürününüzü kırık dahi çıkmasına rağmen iade dahi edemediğiniz... Demem şu ki üründe sorun yoksa her şey güzel ama sorun varsa asla sorumluluk almayan bütün sorunları müşteriye yıkan ve bunu sanal siparişte dahi yapan 14 günlük cayma hakkını dahi hiçe sayan bir firma ile karşı karşıyasınız.

Çok büyük paralar verdiğiniz ürünü defolu veya hatta kırık bir şekilde kullanmaya veya kullanamamaya iten bir firma ile karşı karşıyasınız. Paranızın hiçe sayıldığı müşteri haklarınızın görmezden gelindiği firma ile karşı karşıyasınız. Sonuna kadar haklıyım. Mağdur edildim. Görselleri de özellikle atacağım ki yine müşteri kaynaklı bahaneler bulmasınlar diye. Çünkü müşteri değil kendilerine odaklı bir firma.

Gumrukurun46 Ürünleri Kusurlu!

01 Kasım 2024 12:15
Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

Şüheda
28 Ekim 2024 12:56
Malborato Mağduriyeti
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Edilen Çantaların Eksik Ve Yanlış Gönderilmesi Mağduriyet Yaşattı

01 Ağustos 2025 14:07