Meral sonuçtan hiç memnun değil

Meral
24 Aralık 2023 13:14

Bebeğim doğmadan Sleepy bez stoğu yapmıştım. 4 numarayı Sleepy natural almışım ve 3 numara gibi küçük geldi bebeğimi sıksa da sil değiştirip paketi bitirdim. Bionatural 4 numara aldığımda kalıbın daha geniş ve konforlu olduğunu görüp onlardan almaya başladım. Fakat dün yine bionatural 192 li bez siparişim 48 erli 4 paket olarak geldi ve açtığımda küçük kalıp olduğunu gördüm. Trendyol Sleepy satıcısından almıştım. Sattığı ürünü siteye 192 li yükleyip 48 li yolladı ve iade için 3 paket önerimi kabul etmedi ne yapmalıyım mağdur oldum. Sleepy yerli malı diye tercih ediyorum fakat beni ve bebeğim i üzüyor. Neden bu kalıp değişkenliği

04 Mart 2024 04:25

Sleepy bionatural bez beden sıkıntısı ile ilgili daha önce de yazmıştım. Çözüm için geri aradılar fakat sundukları 2 yol da çözüm değildi ve işime yaramadı. 4 numara bez alıyorum bazı paketler çok dar çıkıyor. Numune gönderin incelensin. İnceleme sonucuna göre kalan bezler değişim ücret iadesi gibi sonuca varacaklar. Fakat bu süreçte elimdeki bezleri kullanmak zorundaydım. 2. Çözüm olarak açılmamış paketi iade alacağız açılmışın parasını bize ödeyin dendi. Ödeme için kendi sayfasında ki fiyatı istediler. Bir paket için 4 paket bez parası bu da. Hiç memnun kalmadım. Ebebek şubat indiriminden yine bez aldım. Aldığım en geniş kalıp geldi. Sleepy işini doğru yap, bedenleri standart a oturt

24 Aralık 2023 13:11

Trendyol Sleepy satıcısından aldığım 4 numara bio natural bez bedeni küçük çıktı. Elimde son birkaç tane kalan 96 lı olarak kullandığım bio natural ile karşılaştırdım bayağı boyut farkı vardı. 192 li aldığım brz 48li 4 paket olarak geldi, satıcı diğer 3 bezi iade kabul etmiyor. Bezler bebeğimi sıkıyor. Daha önce Sleepy natural 4 numara küçük gelmişti bio natural daha geniş diye bunu tercih etmeye başladım fakat mağdur oldum

Ek
25 Aralık 2023 08:53 (Şikayetten 19 saat sonra)

Cem sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 16:18

Sleepy 4 Numara Bebek Bezi Beklenenden Küçük Geldi

Orkun
15 Temmuz 2025 22:33
sleepy-4-numara-bebek-bezi-beklenenden-kucuk-geldi-1.jpg
Nergiz sonuçtan hiç memnun değil

Nergiz
08 Ağustos 2024 17:35