16 Ocak 2024 20:411.901
İsmail'in Teşekkür Mesajı
Sleepy müşteri temsilcisi geri dönüş yaptı bizden incelenmek üzere bez numunesi istediler elimizdeki bez yerine bez gönderecekler. WhatsApp hattına ürün bilgileri ve görseller göndermemizi istediler. Teşekkürler ilginiz için.

İyi günler. Yenidoğan bebeğimiz için yerli ve milli olan Türk firması Sleepy bebek bezi aldık. Yenidoğan Newborn bebek bezinde sıkıntı yaşamadık fakat 2 numara ve 3 numaralı bebek bezlerinde bebeğin poposuna yapışma sorunu yaşıyoruz. Şu an 3 numara midi bebek bezi kullanıyoruz bebeğin poposuna yapışma sorunu hala devam ediyor. Bazen bezi açarken bebeğin canı yanabiliyor ağlıyor. Sürekli bu markanın ürünlerini kullanıyoruz ve markaya güveniyorum. Bu sorunun çözülmesini istiyorum.

17 Ocak 2024 08:33 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sevgili Tüketicimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Sleepy ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Sleepy Tüketici Destek Merkezi #HepDahaİyisi

17 Ocak 2024 10:35

Eda
20 Şubat 2024 16:271.592

"Çözüm sağlandığı için teşekkürler"

Sleepy Bebek Bezi Her Defasında Bebeğimin Poposuna Yapışıyor

Tanju
Tanju
1 Haziran 2024 08:58612

Sleepy bebek bezi bebeğimin poposuna yapışıyor her açtığımda. Bezini erkende almayı denedim uzun süre kaldığı için yapıy...

Sleepy Natural No:1 Newborn

Özlem
Özlem
8 Şubat 2024 13:203.244

"Firmadan benimle iletişim kuran Seçil hanıma ilgi ve nezaket ile şikayetimi dinlediği için teşekkür ederim. Firmanında ürün memnuniyeti sağlanması adına geri bildirimleri dikkate almasını umuyorum."

Sleepy Bebek Bezi Mağduriyeti: Sağlık Sorunları Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Sena
Sena
2 Kasım 2024 15:087.731

Sleepy marka bebek bezini etrafımdaki insanların önerisiyle Yenidoğan bebeğimde kullanmaya başladım. Sleepy Ecologic 2 n...

1 Destek1 Yorum

Sleepy 3 Numara Bebek Bezi

Ceren
Ceren
25 Ocak 2024 10:361.294

"Hızlı dönüş için teşekkür ederim. İnceleme için bez göndereceğim. Müşteri temsilciniz beyza ya da beyda hanimdi. Teşekkürlerimi iletiyorum. Gayet ilgiliydi"

Sleepy 3 Numara Bebek Bezi

Tümünü Gör
Sleepy 4 Numaralı Çocuk Bezinde Yabancı Cisim Gördüm

Sleepy 4 NumaralıÇocuk Bezinde Yabancı Cisim Gördüm

Dilber
2 Numara Sleepy Marka Bezin Kalıbının Küçük Olması!

2 Numara Sleepy MarkaBezin Kalıbının Küçük Olması!

Furkan
Sleepy Islak Mendil Bozuk Çıktı

Sleepy Islak MendilBozuk Çıktı

Melisa
Sleepy Gece Pedi Sorunu

Sleepy Gece PediSorunu

Elif
Sleepy Bebek Bezi Hüsranı!

Sleepy Bebek BeziHüsranı!

Dicle
Sleepy Bebek Bezi Damlatıyor!

Sleepy Bebek BeziDamlatıyor!

Esin