İlker sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Servisinde Yaşadığım Sorunlar Ve Güvenlik Endişeleri

19 Ağustos 2024 10:53

Kütahya'da yaşıyorum. Skoda Octavia 2019 model aracımı 17 Ağustos Cumartesi günü Banaz Skoda Eskişehir'e 60.000 bakımı için götürdüm. 1 saat sonra müşteri danışmanım U*** Bey aradı ve aracımın motor ile şanzıman arasında yağ kaçağı olduğunu, motorun inmesi gerektiğini söyledi. Ben şaşırdım. Tabii size fiyat çıkartıp tekrar görüşürüz dedi. Sonradan ben motor inecek demedim, yanlış anlamışsınız dedi. Neyse, sonra araçla ilgilenen usta A**** Bey aradı ve aracınızın karter tapası dişlilerinin bozulmuş olduğunu, yağ kaçırdığını söyledi. 15.000 km yol yaptım, her seferinde aracın her tarafını kontrol ederim, 1 damla yağ görmedim. Karterin tümden değişmesi lazım dedi ve 13 bin küsur fiyat söylediler. U*** Bey ile görüştüm, karter değişimini kabul edersem haftaya salı veya çarşamba parçanın servise geleceğini söyledi. Sonra ben araştırma yaptım ve değişim yapmayacağımı, başka bir yerde yaptıracağımı söyledim. U*** Bey'e, A**** Usta beni aradı ve araç Kütahya'ya gidemez, yağ kaçağı var, karter çok riskli, motor yatak sarar dedi. Tamam dedim, usta siz idare edecek kadar yapın, teflon conta sarın, beni Kütahya'ya atsın, ben orada yaptıracağım dedim. Cevap teflon saramayız, conta yapamayız, sadece sıkabiliriz dedi. Ben bu riski kabul ettim ve imza attım, aracı teslim aldım, yola çıktım. Kütahya'ya 20-25 km gittim, araçta EPC uyarısı yandı ve rampa yukarı araç gaz yemiyor, zor gidiyor. Çektim sağa, trafik akıyor, tekrar Banaz Skoda'yı aradım ve durumu anlattım. A**** Usta aracı tekrar getir dedi. Sordum, bu şekilde tekrar 30 km yol gelmem sakıncalı mı dedim. Bir şey olmaz dedi. Neyse, 5 km daha gittim, döndüm ve Eskişehir'e Banaz Skoda'ya tekrar geldim. Araca bakmışlar, A**** Usta yanıma geldi ve özür dilerim, bir kelepçe gevşek kalmış, sıkmamışız, arıza giderildi dedi. Şimdi: 1- Karter değişimini kabul etseydim hiçbir problem yoktu, U*** Bey'in bana söylediği gibi. Kütahya'ya gidiyordum ve 4 gün sonra değişim için geri geliyordum. Araçla kabul etmediğim için işler değişti. A**** Usta tarafından motor yatak sarar, biz bir şey yapamayız, karterin değişmesi lazım sözleri. 2- Bakıma giren aracımla yolda kalıyorum. Aracım daha ciddi zarar görebilirdi, belki de gördü. Skoda Banaz servisinin dikkatsizliği mi diyeyim, yoksa bana ceza mı, çünkü değişimi kabul etmedim. Suçlu benim.

20 Ağustos 2024 11:39

Bosch car servisinde daha uzun bir carter tapası takılarak sorunum 500 TL çözüldü Servis pişmanlıktır

25 Ağustos 2024 17:11

Bu arada motor ile şanzıman arasında yağ kaçağı yok Ustalara baktırdım sanayide Banaz Skoda yalan söylüyor amaç göz korkutup masraf çıkarmak kesinlikler

Hasan
27 Ekim 2024 14:15
Skoda Servisinde Güven Sorunu
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

Safiye
16 Nisan 2024 15:30
Maslak Skoda Servisinden Şikayetçiyim!
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Scala Klima Sıcak Vermiyor.

Veysel
26 Şubat 2024 13:44
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
12 Şubat 2024 14:13
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Skoda  Motor Değişimi!

Murat