18 Mayıs 2024 21:48465
Gizem'in Teşekkür Mesajı
Carter’s yetkilisi funda hanım şikayetimi bizzat kendisi çok ilgili bir şekilde takip edip sorunumu giderdi çok teşekkür eserim aynı şekilde Armada miny Center çalışan sorumluları ve müdürleride çok ilgililerdi sorunum giderildi kendilerine çok teşekkür ediyorum 🙏🏻

Sağlıklı olduğuna güvenerek çocuklarımıza aldığımız suluk tehlike saçıyor. En kalitelisi, en sağlıklısı olsun diye bir sürü para veriyoruz; ancak yaşadığım sorun şu şekilde: Dış ve iç kısımlarda paslar oluşuyor ve çok acayip bir koku yapıyor. Benim için en önemlisi, bu sorunları yaşamamaktı. Bu yüzden çelik suluk tercih etmiştim, ancak suluk akıtıyor ve gerçek bir hayal kırıklığı yaşadım. Bir daha bu markaya güvenip asla almayacağım. Ürünü Ankara Armada Alışveriş Merkezi'nden almıştım. Mağazayı aradım, kendileri müdürlerine danışıp dönüş yapacaklarını söylediler; fakat oradan da bir geri dönüş alamadım. Yazık oldu.

20 Mayıs 2024 08:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Söz konusu şikayetiniz, ilgili birimlere aktarılmış olup tarafınıza konu ile ilgili en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Carter’s Müşteri Hizmetleri

Gizem
10 Haziran 2024 01:44

22 Temmuz 2024 23:27457

"Biraz süreç uzun sürdü ama sonunda çözüldü. Operatör Funda hanım çok ilgiliydi teşekkür ediyorum."

11 Ağustos 2024 12:13390

"Hızlı bir şekilde sorunumu çözüme kavuşturmak için yardımcı oldular. Hatta ürün değişim talebim olmuştu kabul ettiler. Ama ben silikonu çıkarıp sert bir süngerle temizledim ki pas olmadığını anladım. Muhtemelen silikon altında biriken sular sebep oldu lekeye. Paslanma değilmiş. Bu yüzden vaktinizi aldığım için özür diliyorum. Ve yardımlarınız içinde teşekkür ederim."

19 Mayıs 2024 12:24372

Skip Hop çelik suluk markasına güvenerek aldığım bir suluktu. Aslında tüm ürünlerinden de çok memnunum; ancak, suluk sür...

Bebek Suluklarında Yoğun Plastik Koku Ve Su Sızdırma Sorunu

27 Temmuz 2025 02:10338

Ve Baby suluk, içine su koyunca aşırı derecede plastik kokuyor. Bebeğim sudan tiksindi, ben fark edene kadar bu durum de...

Bebek Suluklarında Yoğun Plastik Koku Ve Su Sızdırma Sorunu

Tümünü Gör
Skip Hop Suluk Akıtma Problemi

Skip Hop SulukAkıtma Problemi

Enise

Skip Hop ÇelikSuluk Su Akıtıyor

Burhan
Skip Hop Yeni Aldığım Suluk Akıtıyor!

Skip Hop YeniAldığım Suluk Akıtıyor!

Buket
Skip Hop Çelik Suluk İçi Kötü Oluyor!

Skip Hop ÇelikSuluk İçi Kötü Oluyor!

Ebru
Skip Hop Kapak Kırığı

Skip Hop KapakKırığı

Seda
Skip Hop Matara Yedek Parça Sorunu!

Skip Hop MataraYedek Parça Sorunu!

Naci