Fatma sonuçtan çok memnun

04 Şubat 2024 19:41
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Kırık kapak kısmını ellerine geçtiği anda kargoyla gönderdiler, suluğu kullanmaya devam edebiliyoruz teşekkür ederiz.”

Skip hop çelik suluğun kilidi kırıldı yedek parçası olmadığı için kullanamıyoruz. Oğlum doğduktan sonra almıştım ancak bir süre pipetle içemediği için kullanmadık, içebilir yaşa geldiğinde de birkaç kez kullandıktan sonra oğlum yere düşürdü ve kilit kısmı bozuldu. Kapak kapanmadığı için ve su akıttığı için kullanamıyoruz. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bu kadar parayı çöpe atmak istemiyorum. O kadar çok aynı şikayetten var ki, daha sağlam yapılması gerekiyor bu kilit kısmının.

05 Şubat 2024 08:49 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Söz konusu şikayetiniz, ilgili birimlere aktarılmış olup tarafınıza konu ile ilgili en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Carter’s Müşteri Hizmetleri

Fatma
Fatma
17 Kasım 2024 12:10

Fatih sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2024 23:23
"Skip hop Türkiye ekibine çok teşekkür ederim. Çok hızlı reaksiyon gösterdiler, sorunumu hemen çözdüler. Emeği geçenin eline sağlık. Başarılarınızın devamını diliyorum"
Skip Hop Suluk Kapak Sorunu: Yedek Parça Bulunamıyor

13 Mart 2025 11:14

04 Kasım 2024 23:33
Kırılan Çelik Suluk Kapağı Ve Yedek Parça Sorunu

Yağmur
29 Haziran 2024 10:38
Skip Hop! Suluk Başlık Kapanma Yeri Kırıldı Yardım!
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
09 Haziran 2024 19:13