Merve sonuçtan hiç memnun değil

Depozito İadesi Gecikmesi Ve İletişim Sorunu

31 Aralık 2024 02:03

15 Aralık'ta Dubai Int. Airport'ta Sixt firmasından araç kiraladık. Aradan günler geçmesine rağmen depozito ücretinin iadesi yapılamadı. Kendi sitesinde ve firma yetkilisinin verdiği bilgiye göre 7 gün içinde yatar dedikleri ücret yatırılmadı. WP iletişim hattına da bugün yazdım. Dönüş sağlanmadı.

31 Aralık 2024 09:21 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

02 Ocak 2025 10:55

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Değerlendirmeniz ile alakalı konu tarafımızdan çözümlenmiştir. Talep ve istekleriniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Mutlu günler dileriz. Müşteri Hizmetleri - Sixt Rent a Car

28 Ocak 2025 00:44
depozito-iadesi-gecikmesi-ve-iletisim-sorunu-2.jpg

18 Aralıkta Dubai Airportta teslim ettiğimiz aracın depozito iadesi 16 ocakta yapıldı defalarca mail atmış olmama rağmen. Ekte görüldüğü gibi 40 binlik bir depozitodan, blokeden yatırılan tutar 27.993. 80 TL. Sebebini sorduğumda ise aldığım cevap sigara ve salik ücreti düşülmüştür şeklinde oldu. Araçta sigara içilmedi faturalandırıp sırf 10 bin lirasını sigara olarak yazmışlar. Kalan kısım da temizlik için diye düşünüyorum. Aracı teslim ettiğimizde içinde ne izmarit ne kül ne yanık ne de herhangi bir çöp yoktu. Araçta sigara içilmedi. Personelleri aracı kusursuz aldı bununla ilgili o esnada hiçbir şey söylemedi. Sigara içildiğini iddia ettiklerine dair herhangi bir teyitleşme veya evrak düzenleme gibi işlemleri olmadı. Para yatırmaya gelince anlamlandıramadığımız kesintiler yapılmış. Sixt firmasından yurt dışında araç kiralarsanız mağdur olursunuz. Parayı zaten nakit ya da banka kartından kabul etmemelerinden niyetleri anlaşılıyor ama maalesef biz iyi niyetimizden anlamadık. Arabanın koltuğu yansaydı ya da arabayı çarpmış olsaydık eminim sigara kokusundan daha az kesinti yapılırdı. Sigara kokusundan yapılmış aslı astarı olmayan bu kesintiden dolayı Sixt firmasından şikayetçiyim. Yasal haklarımı da sonuna kadar kullanacağım. Madem haklılar ispatlasınlar. Son olarak Sixt müşteri temsilcisi de (henüz hiç para yatmamışken) gereken görüşmeleri sağladım parayı yatırırlar siz puanlayın dedi, aradan günler geçti. Bana Sixt Dubai için mail adresi verdi, neden çünkü ben uğraşmalıyım. Şikâyetiniz çözüme ulaşmadan puanlamamanızı tavsiye ederim. Ben herhangi bir puanlama da yapmadım marka için ama görüyorum ki 4 yıldız olmuş nasıl olduysa. Zira 2. Defa şu anda giriyorum siteye. Bu durumdan da şikayetçiyim. Benim çok param var arkasını aramam, firmaya güvenim tam diyorsanız buyurun Sixtten araç kiralayın. Her şey tam olarak göründüğü gibi

Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Depozito İadesi Belirsizliği Müşteri Memnuniyetini Zedeliyor

Yücel