Nermin sonucu yetersiz buldu

20 Eylül 2023 16:17

Kahramanmaraş sitemo üngüt şubesinden haziran ayının ortalarında dolap siparişi verdik. Yetişirse bayramdan önce geleceğini söylediler. Gelmedi bayramdan sonra dolabı 4 Temmuz günü kurulumunu yapıp teslim ettiler. Kurulumu yaparken gelen ekip dolabın çekmecesini kurmasını öğretmek için işi çırağa bıraktı. Sonrasında kurulum yapılırken dolabın bir bölümünde ki cam rafı göndermemişler. Ondan sonra kurulumu yapıp gittikten sonra dolabı inceledik ve daha farklı sorunlar ile karşılaştık. Dolabın raflarından bir tanesinin kenar kısmında göze batacak şekilde açılma olduğunu gördük. Çırağa verilen çekmecenin sol tarafında bariz bir şekilde belli olan açılma ve boşta olduğunu gördük. Dolap kurulumu yapanlardan birisi arka tarafını sabitlemek için attığı vida dolabın iç tarafına doğru rafı delerek çıkmış ve suntayı kaldırmış, Kapak ayarlamaları çok kötü bir biçimde olup birbirine sürtme yapıyor şimdiden siyah olan kapak demirleri her tarafı çizik bir hale geldi bile. Biz aynı gün hatta 1 saat içerisinde bu sorunları kendilerine ulaştırdık. Bize eksik olan parçaların ve deforme olan parçaların temin edileceğini fakat 2 ay sürebileceğini bildirdiler. Süre çok uzundu fakat beklemek zorunda kaldık. Şimdi ise parçalar geldi depolarında duruyor fakat depolarında ki ürünü getirmeleri 20 gün sürdü. Dün ise parçaları getirdiler fakat camı depo da unuttuklarını söylediler. Bugün ise gelemeyeceklerini uygun bir zamanda geleceklerini söylüyorlar. Biz ne zamandır bekliyoruz şu zaman bu zaman deyip erteliyorlar kimi arasak bir bahane ile karşımıza çıkıyor. Sevkiyat müdürü olan A*** bey ile görüşüyoruz eleman eksikliği var, elemanlar yıllık izinden daha yeni döndü gibi bahaneler ile bizi geçiştirmeye çalışıyor. Size tavsiye ne buradan alışveriş yaparım ne de eşime dostuma hatta düşmanıma bile buradan alışveriş yapmasını söylemem her hareketleri ofsayt bu kadar kötü bir kuruluş görmedim.

profile profile profile

01 Kasım 2023 13:00