Şişçi İbonun Sahibi Bizi Kovdu

20 Ağustos 2023 23:10961

Çocuğum şişçi ibonun Konyaaltı şubesinde oyun alanında kendinden büyük bir kız tarafından dayak yedi dışarıdan izlediğim halde zor yetiştim kızın elinden zor aldım üstüne annesi de gelip bize bağırmaya başladı. Olayın üzerine mekanın sahibinden yardim istedim. Ve şişçi ibonun oyun alanındaki kamera kayıtlarını sordum bize şiddet uygulayan diğer aileden şikayetçi olmak istediğimi belirttim. Şişçi ibonun sahibi içerideki kameraların kayıt yapmadığını belirtti. Çocuğuma şiddet uygulayan diğer anne ile bir olup çocuğun dayak yemişse ne var bunda çocuk bu nolmuş dayak yemişse dedi. Diğer kadın hala bize bağırmaya devam ederken çek git dükkanımdan sizin yüzünüzden tüm müşterilerimden olamam diye beni dükkanında kovdu. Yapılan şiddeti görmezden geldi. Kameralar çalışmıyor dedi ve bir daha gelme git dükkanında diye beni kovdu. Bana kendisi de şiddet uyguladı. O gece yemekte benden başka tüm aileler kamera var diye çocuklarını tek bırakmışlardı benim çocuğuma o gün ben orada olup çocuğun elinden almasam kim bilir kameralar da yok bir şey gelseydi kim vurduya gidecektik. İşletmesinin para için mekanında olan bir şiddet olayını yok sayması şiddeti onaylaması ve beni koyması da ayrıca bir şiddetti. Yıllardır bir antalyalı olarak giderim. Ama şiddeti yok sayan destekleyen görmezden gelip üstüne bana bağıran diğer anne ile beni kovan işletmesinin sokağından bile geçmem insanlık ölmüş demek ki mekanda çocuğuma bir şey olsa muhatap bile bulamayacağım

26 Ağustos 2023 16:08 (Şikayetten 5 gün sonra)

Şişçi İbo restaurantları olarak bizler uzun yıllardır müşterilerimize profesyonel hizmet sunuyoruz. Antalya ve bir çok şehirde çok iyi tanınan güzide bir firmayız. Müşterilerimizin huzurla yemek yemesi, memnun kalması bizim için önceliklidir. Yasemin Hanım sizin buraya yazdığınız mesaj gerçeği yansıtmadığı gibi, firmamızın konuyla hiçbir ilgisi yoktur. Ve asla tarafımızca size, hakaret ve şiddet uygulanması söz konusu değildir. Bu konuda yapılan asılsız iddialarınızın gerçek olmadığına dair kayıtlarımız güvenlik kamerası çekimlerimiz mevcuttur. Ayrıca siz ve başka aile arasında geçen bir konudan bizlerin sorumlu olması haliyle söz konusu olmayacaktır. Restaurantımızda yemek yerken başka bir aile ile yaşadığınız bu sorun için hem karşı taraf, hem de çok rahatsız olan diğer müşterilerimiz de ifadelerini yetkili mercilere vereceklerdir. Bizim de isteğimiz yaşadığınız bu sorunu tüm misafirlerimizi rahatsız etmeden, karşı tarafla çözüyor olmanızdı. Elbette ki bunu size hatırlatmamız da, şu anda burada dile getirmemiz de oldukça normal bir durumdur. Kamera kayıtlarımız da dava dosyasına yetkililerin izlemesi için teslim edilecektir. Yaşanılan bu durum yüzünden, (buradaki mesaj gibi) ticari işletmemiz üzerinden yapmaya çalıştığınız kasıtlı itibar karalaması için gerekli işlemler başlatılmıştır.

25 Ağustos 2023 16:25

Hanımefendi Şişçi İbo Konyaaltı Şubesi'ne çok sık gideriz. Aynı gün ben de oradaydım. Olay sizin anlattığınız gibi olmadı! Olaya birebir ben de şahit oldum, benimde küçük çocuklarım var. Sizin ve karşı ailenin de çocukları çok küçükler. İki küçük çocuk arasındaki mesele için polis çağırdınız, yetmedi bağırıp çağırmaya başladınız işletme yetkilileri biz diğer müşterilerin rahatsız olduğunu söyleyerek tartışmaya dışarıda devam etmenizi rica ettiler, defalarca aranızı bulmaya çalıştılar ( ki bence bu görevleri de değil ayrıca! ) ama siz dinlemiyordunuz bile! Kaldı ki karşı tarafın anne babası sizden özür dilerken " siz değil çocuğunuz özür dileyecek" dediniz. Bağırarak kendi çocuğunuzu, özür diletmeye çalışarak da karşı tarafın çocuğunu üzdüğünüzü düşünüyorum. İşletme yetkilileri için bize şiddet uyguladılar diyerek yanlış yorumlar yazmanız ise çok ayıp. Yazıktır yahu işletmeleri böyle kolay zan altında bırakmayın!