Sisal Şans Bayii Muhasebe Problemi

26 Aralık 2023 09:58

109822 numaralı sahibi olduğum bayide 133. haftada yapmış olduğumuz 30.155,00 TL tutarındaki Milli Piyango adına yapmış olduğumuz ödemenin hesabıma yatırılmadığını belirtmek isterim. Aynı sorun 137. haftada da yaşanmış ve 12.426,00 TL yatırılmamıştır. Saha sorumlumuz Z**** Y**** hanımefendiye defalarca iletmeme rağmen herhangi bir dönüş alamadım. Sisal Muhasebe'ye defalarca bilgi verdim ancak olumlu bir dönüş sağlanmadı. Elimizde bulunan hiçbir belge ve faturayı dikkate alan olmadı. En kısa sürede çözüme kavuşmasını talep ediyorum. Aynı sorunu civardaki bayiler de yaşamakta. Sisal'de son 2 yıldır ciddi bir muhasebe sorunu mevcut. Mağduriyetimin en kısa süre içerisinde giderilmesini bekliyorum.

27 Aralık 2023 08:49 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz Bayilerle ilgili görüş, öneri ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

Ergün sonuçtan çok memnun

22 Nisan 2024 02:48
"Maalesef ismini anımsayamadığım bir hanımefendi aradı, yeni bir bekleme sürecine sokmadan, hesabımı geçici olarak açtı ve içerideki bakiyemi banka hesabıma aktarmama izin verdi sağ olsun. Kendisine çok teşekkürler ediyorum."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 13:14

Milli Piyango Sisal'de Ödeme Gecikmesi Sorunu

06 Şubat 2025 12:34
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango İkramiyemi Alamıyorum: Sisal Şans Bayileri Ödeme Yapmıyor

14 Şubat 2025 18:19
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 17:57