Emir sonuçtan memnun değil

Sinpaş GYO Boulevard Çankaya Projesinde Bitmeyen Sorunlar Ve İlgisizlik

13 Eylül 2024 12:24

Sinpaş GYO firmasından Boulevard Çankaya projesiyle alakalı maalesef bir sürü sorun yaşamaktayız.
Yeni ve çok özel proje olarak pazarlanan ev maalesef firma tarafından tamamen ilgisiz ve arada kendi haline bırakılmıştır.
Apayrı bir proje olmasına rağmen Sinpaş'ın eski bir sitesiyle birleştirip ortaya karışık idareten bir yapı yaratmışlardır.
Şöyle ki her tarafında Marina tabelaları olan bir giriş bölgesi, Marina afişleri ve yazıları, Marina Güvenliği ancak içinde Boulevard Sitesi. Adres tarifi için attığımız binbir takla.
Bunun dışında da elbette Marina Site Yönetimi. Yönetim iyi niyetiyle çalışsa da lokasyon olarak sitenin bir diğer ucunda atılan duyurular hangi sakinlere gönderiliyor. Belli değil. Çoğunlukla da diğer tarafa gönderildiği için bizimle alakası olmayan bir sürü konuyla bilgilendiriliyoruz.

İskan konuları, çocuk parkındaki tehlikeler sonuç olarak organize ve özel olmaktan çok uzak bir proje. Şikayetlerimiz hiç bitemedi.

16 Eylül 2024 11:10 (Şikayetten 2 gün sonra)
Emir
Emir
17 Eylül 2024 10:59

Merhabalar, Sözleşmede yazıyor olması çıkan sonucun iyi olduğu anlamına maalesef gelmiyor. Boulevard Sitesi için Marina giriş ve peyzajı kullanıyor bu da büyük bir düzensizlik oluşturmuş. Ortak Site Yönetimi de aynı şekilde bir karışıklık yaratıyor. İskan sonucunu beklemek de zaten rutin hayatımızın bir parçası oldu. Biz de beklemeye devam ediyoruz Teşekkürler

Handan
Handan

Boulevard Çankaya görünümlü Sinpaş Marina sitesi. Ek olarak, Marina site yönetimi çalışanlarına ek 1 kişi almadan bir de Boulevard sakinlerinden aidat alınıyor. Ayrı bir site olmayacaksa niye ayrı isim verdiniz? Bizim otoparkımıza Marina Sitesi sakinleri de park ediyor. 2 ayrı proje ise niye siteler ayrılmıyor? Neden güvenlik girişinde Marina yazıyor. Yani bunu düzeltmek için yapılacak bir sürü şey varken hiçbir şey yapılmıyor. Tapuyu aralık 2024 de alıyırduk. Şubat 2025 bitmek üzere.

Gul sonucu yetersiz buldu

Sinpaş Boulevard Çankaya Şikayeti

01 Ağustos 2025 23:47
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş Boulevard Çankaya'da Banyo Önündeki Parkelerde Kalıcı Kabarma Sorunu

31 Temmuz 2025 08:55
İdris sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş GYO Boulevard Çankaya - Teslim Edilmeyen Ev!

31 Temmuz 2023 16:41