Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Singer Dikmen Servis Şikayet

Güneş
23 Eylül 2024 13:46

Singer dikiş makinemin tansiyon denilen parçası düzgün çalışmadığı için gevşek olduğu ve dikişi düzgün çekmediği için ve uğraşırken yerinden çıktığı için Ankara Singer Dikmen servisine Ağustos ayı içinde götürdüm. Tamiri için Nakit 800 TL ve plastik parçası için de 200 TL toplam 1000, -tl para verdim. Fiş talep etmeyi unuttum kendisi de vermedi. 22 Eylül'de ilk defa makineyi kullandım. Aynı problem tekrarladı. Bugün 23 Eylül 2024 servise tekrar götürdüm. Yerinden oynatmışsınız dedi. Bende bozdunuz şeklinde anladım. Kumaşın kalınlığına göre bu aparat yerinden tabii ki çevriliyor, oynatılıyor. Adamın dediği 8'de duracak oynatmayacaksınız dedi. Makinenin bozuk olmadığını söyledi. Bana hakaret ederek başka müşteri de vardı bana deli dedi. Makineni şimdi alır devamını getirmedi kırarım demek istedi. Şikayet edeceğimi söylediğimde istediğin yere şikayet et dedi. Singer Müşteri hizmetlerini aradım. Bu servisin Singer ismini kullanıyor olmasına ve sitede ismi geçtiği halde Singer Müşteri hizmetleri makine garanti dışında bizi ilgilendirmez dediler. Çocukluğumdan beri dikiş makinesi kullanırım. Neyin bozuk neyin bozuk olmadığını gayet iyi bilirim.
Verdiğim parayı helal etmiyorum. Singer'de belli bir servis ücreti de yok. Kafalarına göre belirliyorlar.

Hatalı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Bulent
18 Şubat 2025 20:45

Singer Dikiş Makinesi: Sürekli Sorun Ve Servis Hayal Kırıklığı

28 Aralık 2024 21:55
Singer Dikiş Makinesi: Sürekli Sorun Ve Servis Hayal Kırıklığı
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Singer Dikiş Makinesi Ve Teknik Servis Çilesi

Süleyman
14 Nisan 2025 13:35
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Singer Altında Ki İpi Çekmiyor Yani Dikiş Atmıyor

Ayşegül